17
-
#17 Nem kérdés...megyünk és nézzük -
TommyGun #16 A Cronicle of Riddick két dolog miatt zseniális.
1. Maga Riddick, a karakter zseniális és szerintem Diesel komának totálisan passzol ez a szerep és szerintem jól is alakítja, kurva erős maga a karakter szinte bármilyen sci-fi történetet el lehetne vele adni így vagy úgy.
2. Maga a "megálmodott" ha úgytetszik univerzüm a kicsit -legalábbis számomra- DUNE-s beütéssel, kissé neogótikus elemekkel díszletekkel, ilyen olyan űrtechnika de azért tőr/kétkezes balta a férfiak igazi fegyvere satöbbi...
Ha ezek nem lettek vólna a film simán B kategóriás lett vólna így viszont szerintem aki sci fi rajongó az biztos hogy KB egyetért velem nagyjából :) -
#15 Luc bessonnal csak az a gondom, hogy a zseniális filmjei mellett amilyen a Leon, vannak ezek a hálivúdi közhelygyüjteményei, vagy a túleurópaisított akciófilmjei.
Az 5. emelet szerintem elég gyenguska. Kb minden mondatot és szitut előre lehet benne látni. Az a különbség pl- a Ponyvaregénnyel szemben, amiben szintén BW a az egyik főszereplő, hogy az viszonylag magas költségvetésű (a maga kategóriájában) még is B kategóriás filmnek akar látszani, de pont ettől nem lesz az. Az Ötödik elem szintén viszonylag magas költségvetésű, ami B kategóriás elemekkel van tele, de nem akar B kategóriásnak látszani és néha még is az! -
#14 Pont ezért nem teccett először a folytatás nekem sem. Aztán adtam még egy esélyt és egyáltalán nem úgy néztem, mint egy második részt. És akkor viszont már kifejezetten teccett.
Második részként csapanivaló, de még is az egyik legjobb második rész!:D -
portable #13 2 az nem volt bejövős, az 1 jobban tetszett -
#12 És van az is, hogy el lehet ám rugaszkodni annak ellenére is, hogy kinn hideg van és válság.
Mindenki emlékszik Luc Besson Ötödik elemére - jóval figurálisabb mint egy lakótelepi kisgyerek álma és mégis működik.
Nyugodtan engedjétek el magatokat azok, akik a plazma térhajtómű pontos tervrajzára vagytok kíváncsiak és élvezzétek a látványt, mondanivalót és a szép csajokat. Csak lazán. -
Justil #11 hát kinek mi a 23-24. századbeli hihető valóság, érted :D -
#10 nekem a második résszel azért van bajom amilyen az első volt. a picth black egy zseniális, ütős, "reálisabb" scifi horror volt, ahol az ecceri ember látva milyen hajóval milyen módszerrel mentek meg stb abban a tudatban lehetett hogy egy 23-24 századbeli kb hihető scifit néz.
ehez képest a második rész egy csilivili scifi-fantasy vegyület volt ahol hirtelen a "normális" hajók helyett mindenféle starwars-jellegűen elszállt megoldások bukkantak fel (kezdjük csak azzal hogy a fejvadászok hajójából egy akkora csali-drón jött ki mint a fele hajójuk maga, stb). első részben még némileg valóságszaga volt a dolognak, második részben elszaladt velük a ló ilyen tekintetben. nem volt rossz, de az első rész fényében számomra legalábbis csalódás volt. -
Drawain #9 Mindkét részt a legjobb SF filmek között tartom számon én is. Nem is értem hogyan bukhatott meg a második rész... Viszont rendezői változat tényleg kötelező! -
Justil #8 csatlakozom. én sem értem mi a baj a második résszel. mind az első, mind a második ritka jó film volt.
a rendezői változatos tippet köszi, lehet meglesem valamikor! -
#7 Én is imádtam, főleg a 2. részt. Csak legyen jó, remélhetőleg a rendező nem kúrja el. -
beef #6 Zedassal teljes mértékben egyet tudok érteni, nagyon jó hangulata volt és a megvalósítás (karakterek, kosztümök, cgi) is rendben volt.
Nekem máig az egyik legnagyobb SF kedvencem. -
Zedas #5 A második részről annyit, hogy hangulatban szerintem az egyik legjobb SF amit eddig csináltak. Ha valaki csinálna újra Dűne filmet, annak így kellene kinézni.
A mozikba egy olyan verzió került, amiből az egész furion vonalat kinyesték, aki érdeni is szeretné hogy mi történt, annak erősen javallott a rendezői verzió megtekintése. -
torcipepe #4 nekem nem volt különösebb problémám a második résszel sem, főleg miután láttam az átvezető kisfilmet. sok ködöt eloszlat.
"Nem tartozom közéjük, de őt cafatokra tépem." :D -
emile zola #3 hálliwúúd mindig azért b*szik rá, mert azt hiszi hogy ha beleöl a filmbe 200 millát akkor már biztosan mindenki tódulni fog megnézni
persze erős marketinggel sok embert be lehet vinni az első napokban a mozikba, de utána hírül megy hogy mekkora egy kalap sz*rt sem ér az egész
sokkal egyszerűbb lenne ha nem tehetségtelen rendezőket-színészeket vennének fel, de hát hülyék szegények, nem értik meg -
rufhus #2 Esetleg valami cím van már? am meg Dízel bácsit szeretjük! -
#1 Yess, már nagyon várom :). Vin Diesel 4eva!