11
-
#11 Értem én, ... csak szomorú, hogy ez így van. -
#10 Azért kell titkosítani, hogy tudjál netezni. Azt észre fogod venni ha a te neteden lóg boldog-boldogtalan, de már azt is 1 ember elkezd torrentezni. Ez a hír pedig + 1 ok. -
#9 Miért kéne úgy élni ma, hogy titkosítva legyen a kapcsolat?? Mi a fészkes fenéért találták akkor ki, ha úgyis úgy kell lassan már netezni, mint a titkos ügynököknek vagy kémeknek a saját otthonainkban, vagy a kedvenc pubunkban??
Amúgy mindenkinek ajánlom az első és második részét is.. -
amitakartok #8 Nálunk legalább nem cenzúrázzák a fél netet.
"és ha feltörik az otthoni wifi-m?? akkor is én vagyok a felelős??"
Ha nem titkosítod a wireless hálózatod, úgy kell neked. -
bigjoe #7 Apám, hogy ez mekkora egy baromság!!!!!!
Nesze neked demokrácia.. Lassan Kína is Humánusabb lesz... -
Bijesz #6 Ha ez igy megy tovabb az lesz, hogy mindenki atter tor-ra aki fajlt akar "cserelni" aztan nezegetek. -
pixx #5 Dinamikus IP-t a szolgáltató nyilvántartja, hogy te adott napon, adott percben milyen IP-t használtál.
-
torcipepe #4 és ha feltörik az otthoni wifi-m?? akkor is én vagyok a felelős?? marhák.
vagy ha épp dinamikus ip-m van?? azt hogy keresik vissza?? -
nickb #3 A régi vita folytatódik...
Ha kirakom a munkahelyen a bicskámat hogy bárki használhassa és a kollégám leszúrja vele a főnököt akkor engem fognak elítélni?
Ez kicsit olyan ASVAs eljárás, habzó szájú jogvédők mindenképp meg akarnak büntetni valakit, azonosítás híján csak az IP címig jutnak el hát akkor legyen a hotspot tulajdonosa a hibás... -
slickboy #2 Még nem egészen egyértelmű, mit is kell tenni ilyen esetben, de azért, biztos ami biztos szabjunk ki egy jókora büntetést. -
Luminas #1 Gyors módszer lehet ez az ingyenes WiFi hotspotok kinyírására :/