10
Garena Connecting World Gamers
-
F1re #10 legjobb cucc ezen nyomjuk Dotát :D van egy 18 meg egy 14es accom -
hodobaj #9 Ez olyan mint az Xfire meg a Hamachi összegyúrva. A Steam az külön tészta. -
#8 Steamen venni bármit is? Inkább veszek dobozosat cdg-n mit hogy pénzért tölthesem le a f.s steamről. Nem értem mért kell ennyire tunkolni az a hülyeséget MW2 is steames... -
#7 Szerintem meg egy, az emberiség ellen elkövetett bűtény... Már csak azért is megéri Steamen megvenni a játékokat, hogy ne kelljen ezzel a bughalmaz Szarena-val idegeskedni. -
#6 ja -
#5 Ez a program pl a hamachi és a steam keveréke lenne? -
#4 miért nem indítja el nekem az l4d2-t? :C -
SL #3 jó cucc, haverékkal ezen szoktuk tolni a Killing Floor-t. -
#2 majd meglesem:D köszi :D -
hodobaj #1 Egy virtuális hálózat ahol kedvenc játékainkal tudunk játszani multiplayer-ben. De mégis egy kicsit már , mert itt nem a játék beépített szerver kereső szolgáltatását veszed igénybe, hanem a Garena kliense keres neked szervert és virtuális Lan hálózatot hozz létre a gépek között ezáltal úgy tudtok egymáshoz csatlakozni mintha helyi hálózaton lennétek összekötve. Aki ismeri vagy használta már a Hamachi nevű programot ahhoz tudnám legjobban hasonlítani csak itt bárkinek a hálózatához csatlakozhatunk, nem kell a haverokkal megbeszélni, hogy ha szeretnél egy kicsit játszani multiba.
Mivel Magyarországon alig ismerik ez a rendszert ezért létrehoztam egy fansite-t azoknak akik szeretnének megismerkedni a rendszerrel. garena.techgarazs.com