12
  • grebber
    Ez hogy ki szerepel a filmekben kit irritál kit nem érdekes dolgok.

Pl emlékeztek Dakota Fanning nem is tudom milyen díjat kapott a világok harcáért.
    És végig csak sikítozott már olmosbottal csapkodtam magam kínomban!
  • rufhus
    lehet hogy lesz arcrapusziii:o
  • rufhus
    lehet hogy lesz arcrapusziiiiiiiiii:o
  • Shiwo
    speciel az eredetiben is volt valami szerelmi szál-szerüség (ha nem is az elsőben, a folytatásokban tuti) de ott a srác vagy 16 éves volt..WS fia meg mennyi is lehet ? 10 ? biztos sok "komoly" szerelem alakul ki abban a korban.... -.-
  • PheCho
    Szerintem az öreg Will nem a film sikeréért hanem a fia sikeréért erőlteti ezt a projektet.
    Értsd: ezzel a filmmel a kölyök igen komoly tréninget kap és tutira tetszik neki, hogy Jackie-vel edzhet.
    Kiváló nevelési technika volt Will-től, és ezzel egy életre megalapozza a kölyök sportszeretét, valamint feltehetőleg idejekorán elég jól fog kinézni a kissrác.
    Ha ezekhez hozzávesszük, hogy a szinészi tehetségét is elismeri a szakma akkor 15 év múlva megvan a stúdiók új Aranytojást (és dollármilliókat) tojó tyúkja.
  • Hornymut
    A szerelmi szál tényleg nem kéne, nekem az eredetiből nem rémlik ilyesmi. Plusz az Amikor megállt a Föld című +remekben" annyira irritáló volt ez a Smith gyerek, hogy ali bírtam végignézni a filmet...

Narxis: a G.I. Jane egy jó kis film, nem mellesleg képregény feldolgozás :-)
  • Wittgen
    Szerelmi szál
  • Narxis
    Egyetértek, Jackie Chan pedig ezzel a bajusszal úgy néz ki mint egy melós kínai akit vár otthon a nagyra nőtt család. :D

Minden tiszteletem Will Smith-é, de a fia kb. annyira illik egy karatés filmbe mint az angol humor egy japán mangába.

Mondjuk sose szerettem az ilyen gyerek-karatés filmeket, ennél már csak a G.I.Jane a rosszabb. Olyan bukás lesz mint az Ace Ventura Jr.
  • algost
    Teljesen hiteltelennek tűnik ez....és nem értem miért néger a karate kölyök.Csak azért mert Will Smith fia, nem kéne szerepeltetni.Bugyuta az egész.
  • Gabest
    remake!
  • xido
    Azért költöztek Kínába,hogy a harlemi kemény legény egyedül legyen és megszivassák a kínai keménycsávók...
  • Aldo Moro
    Hol hihető az, hogy egy 8 éves már berasztázott hajú gyereket elvernek a társai? Az ilyen kinézetű kölkök szoktak másokat lapogatni. Nehogy nagy bukta legyen belőle.