6
  • amitakartok
    #6
    "A kritikusok szerint az emberek nem fognak fizetni az internetes hírekért, Murdoch viszont úgy véli, igenis fognak."

    Valaki legyen szíves és nyírja ki ezt a taplót.
  • hol9672
    #5
    "Költséges árucikk a jó újságírás" érdekes, mégis emberek irnak JÓ tematikus blgokat bármiféle anyagi haszon reménye nélkül.
  • bakagaijin
    #4
    Egyébként ez már most is így van. Komolyabb háttérmunkát igénylő újságok nem teszik ki az elemző cikkeiket a netre, csak a híreket. A cikkekhez meg kell venni a papíralapút. De mivel valakit érdekel egy, max két cikk egy újságból, emiatt nem fogja megvenni, hanem a) elmegy könyvtárba mivel oda kötelező archiválni b) céges előfizetési példányt elkunyizza és kiolvassa azt az egy cikket ami érdekli belőle. Könyvtárak eszméletlen időkig megőriznek lapokat... Az internet egyszerűbb lett volna, de ha nem... hát nem.
  • bakagaijin
    #3
    Tippre vállalatok fizetnek elő csomagban, amit aztán cégen belül megosztanak. Legalábbis papíralapú újságokkal ez a szokás, amiket amúgy az ember nem venne meg magától.
  • who am I 7
    #2
    hülye ez csak nem forog...ez olyan mintha, a MÁR ELŐFIZETETT TV-re, mikor átkapcsolom a hírekre, megint levonna x összeget a kártyámról.Fizetek a netért, és akkor majd még fizessek nekik a hírekért?Érdekes..Bár a vinyón is vannak már artisjust adók meg a cdken is..mégis azon kívül is kell fizetni..egyébként, kiváncsi leszek hányan fognak érte fizetni... :D
  • mad mind
    #1
    Márpedig én nem fogok.
    Begyepesedett a Murdoch, 78 évesen már nem képes változtatni gondolkodásmódján, a saját vállalatának tenne jót, ha lemondana.