Az elsõ Vasember 2. plakát - új páncéllal és új fõgonosszal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stefling
ÁÁ nagyon ütõs lesz az az érzésem, az a másik "vasruha" nagyon brutalul néz ki, végülis újítani kell valamit :D én már nagyon várom, tuti meglesem a moziban.

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Waterhorse
Köszi az infót, ezt az ellenséget még nem ismertem a képregénybõl. Am én kivi lennék Mandarinra is a filmvásznon, elvégre õ a legfõbb fõellenség.
Bár elképzelve elég hülyén nézne ki, de pont az érdekelne hogyan tudják a sztoriba beleépíteni hogy ne lógjon ki a karaktere.

Erõt, egészséget elvtársak...ugye?

"Sõt, talán inkább az a meglepetés, hogy csak fél évvel a premier elõtt döntött úgy a Paramount, hogy megmutatja nekünk az új páncélt, valamint egyik új bajtársát, War Machine-t."

Már átírta a mi Viktorunk..:)
Tök jó,hogy mi írjuk a cikket nem?:D

Én is ezen röhögtem, hogy simán meglehet, hogy War Machine rosszfiúvá válik, valóban elõfordult, de persze a hír ettõl még fals, mert nem hiszem, hiszem, hogy az SG-sek kaptak volna elõzetes verziót a forgatókönyvbõl. De legalább majd májusban vissza lehet jönni ide, hogy mekkora spoiler volt a hír :)))
Én jópár olyan Vasember sztorit láttam, ahol õk ketten EGYMÁS ELLEN harcolnak. És igen, az eddigi hírek alapján Rourke lesz az egyik fõellenség, de Pókember filmekben is több fõellenség van (pl. a legutóbbiban Homokember ÉS Venom volt).

Szóval simán elképzelhetõ, hogy többet is beraknak, valamiért egymás ellen fordulnak. A forgatókönyvírók szeretik a csavarokat, és az is tény, hogy - sajnos - meglehetõsen szabadon kezelik a képregényekben lefektetett tényeket.

*legyint*
Ha nincs odaírva a cikk értelmi (?) szerzõje akkor is tudjuk, hogy Szekeres Viktor.

Na ja, sg benézte...<#banplz>
war machine (Cheadle) páncélját a stark vállalat csinálja és vasember spanja, a fõellen meg whiplash (Rourke) meg a Sam Rockwell által játszott Justin Hammer, aki elvileg pénzeli whiplasht. fel fog még tûnni black widow is (Scarlett Johansson) de róla még nem tudni, hogy a jó oldalon vagy a rossz oldalon, vagy esetleg semleges lesz.

Whiplash lesz a fõellen, akit Rourke testesít meg. Kis kiegészítés Waterhorse képéhez:
MarkBlade
Inkább tünnek fegyvertársaknak akik vállvetve küzdenek mint ellenségeknek.. a kép alapján.
Úgyhogy szeintem is benézte SG.. Nem hiszem hogy õ lenne a "fõ" gonosz..
Waterhorse
Mondjuk ezt a crymson dynamot meg én nem ismerem, akkor biztos, hogy tévedek, ezek a vasember pácélok annyian vannak mint a heringek <#wow3>

Waterhorse
Nem akarok vitába szállni errõl, mert én is tudom, h War Machine a jó oldalon áll, de ez a kép elég gyanús nekem. Szal lehet, h a készítõk tettek bele vmi olyan csavart, h mégse Stark csinálja a War Machine páncélt, esetleg ellopják tõle az ötletet/páncélt, mint az elsõ részben is.<#fejvakaras>
Ez a kép legalábbis valami ilyesmit sugall:

Shiwo
látszik, hogy a cikk írójának halvány lila gõze nincs a filmrõl és a képregényrõl -.-

nem lehetne valakinél jelenteni, hogy ostobaságokat írogatnak hírekbe ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Hedgehunter
A Crimson Dynamo (Mickey Rourke) lesz a foelleenseg ezek hulyek...<#ijedt>
Jah. WarMachine egy szuperhõs & Vasember jobbkeze. Terrence Howard játszotta azt a karakter a filmben. Nem hinném, hogy egymás torkának ugranak.
"fél évvel a premier elõtt döntött úgy a Paramount, hogy megmutatja nekünk az új páncélt, valamint a fõellenséget, War Machine-t."

MI VAN??? Ezt meg honnan a frászkarikából szedték, hogy WM lesz a fõellenség?! Õ elvileg Vasember mellett kellene hogy betöltse a másodhegedûs szerepét.