20
-
FlyingV #20 ezt az ostoba szemöldökráncigálós szartestű ótvaros ribi így bejön mindenkinek? xD -
#19 Én úgy is csak Emma Watson miatt nézem :D -
Cat 02 #18 Eddig minden film xar volt (1 nem :D), ez is az lesz, felesleges reménykedni :S -
rufhus #17 Az biztos..! -
#16 Ja, az első téleg az:
Radcliffe még mindig bu*i, Grint megint be van tépve, Watson meg még mindig dögös -
#15 Sokatmondó képek :DDD -
icemankimi #14 majd ha kijön a hét is akkor megnézem az egészet -
#13 Azóta már megjelent a második kép is belőle:
-
torcipepe #12 találhattak volna egy normálisabb képet -
#11 Megvan magyarul, angolul egyaránt. Nem volt olcsó, de épp most fejezem be magyarul a 7. könyvet, aztán kezdem elölről eredeti nyelven. -
krajcsovszkig #10 Nekem pont a 7. könyv tetszett a legjobban... :P
Valahogy olyan különleges fílingje volt a dolognak, meg egy csomó régi rejtély is megoldódott és a nyomozós rész is poén volt, csak a vége volt kicsit nyálas, de hát ennyi kell...
Amúgy én azt hallottam, hogy valaki már írja a HP8-at, mert arra számít, hogy nagyobb lesz a bevétele mint a büntetés a szerzői jogok megsértéséért... -
#9 Remek könyv mindegyik, filmből csak az első 2 tetszett, bár még a 3. nem volt rossz. Azóta viszont egyik sem jött be, kiváncsi leszek a 7-re. -
#8 Szerintem mindegyik könyvben az igazi. Nagyon jó könyvek, érdemes betárazni őket. -
#7 Neked tetszett a 6. film?
Szerintem az eddigi filmek közül a legrosszabb, persze ízlések és pofonok. -
#6 Már a 4-5-öt is két részben kellett volna csinálniuk, akkor kevésbé kellett volna vágni a sztorit.
Ebben most az a gáz, hogy minden ami eddig kimaradt (és a 7-esben lesz lényeges) az most visszaüt -
#5 Nagyon kíváncsi leszek erre a filmre. Őszintén szólva a 7. könyv az odabaxós 6. után már nem jött be olyan nagyon (szvsz sok volt az üresjárat), viszont a Félvér herceg mozija elég jó lett (meg is lepődtem rajta), úgyhogy van esély rá, hogy az ucsó epizód(ok) is odaverjenek. -
Loverman #4 ja, a félvér hercegben, ami mostanság van kint... -
Jimmyke #3 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Snape kills Dumbledore -
tricky #2 ...én se bírtam volna ki addig letöltöttem a netről a 7. részt és most olvasom a 365. oldalnál eléggé hosszú könyv, nem mondom
nem igen szeretek olvasni, de ez valahogy le tud kötni... -
#1 áááááááááá nem bírom ki addig!!! Harry Potter 4ever!!!!!!!!!!!