136
Ha a kezedben lenne a világ sorsa...
-
n3whous3 #56 te aztán biztos megoldanád -
Rundstedt17 #55 Én csak azt kérném hogy mondjuk legyek Magyarország teljhatalmú ura,nah az kihivás volna a javából rendbe hozni ezt a szart :D. -
#54 Inkább a féltékeny nők. -
Rundstedt17 #53 Neked dolgoznánk,a nők téged akarnának.Nem élnél sokáig:
a,egyesek nem akarnának dolgozni gyilkosság áldozatává válnál
b,valamelyik féltékeny nő ölne meg
-
#52 én azt szeretném, hogy az amőbánál egyszerűbb életformák ne internetezhessenek. -
#51 -
n3whous3 #50 2 már nem is elég????? -
#49 3 méteres hóat csinálnék. -
#48 visszahoznám az SMS-es VIP aktiválást.
ja és folytatnám a maja naptárat mert félek tőle.
-
#47 ha arra gondolsz, hogy nem tudom, hogy az ember a legintelligensebb lény a földön, és miből lett mi, akkor tévedsz
persze ha vallásos lennék azt is mondhatnám hogy nincs olyan hogy evolúció
az "állatfaj" jelzővel arra utaltam, hogy oké, hogy a homo sapiens sapiens értelmes és intelligens faj, de csak kicsit kell szétnézni a világon, és belátható, hogy ezzel együtt a legidiótább állat is a Földön
egy kezemen nem tudnám megszámolni azt a sok faszságot amit az emberek követtek el az idő folyamán, vagy épp jelenleg most is, ami miatt ez a bolygó és maga az emberiség is szenved
a Föld korához képest az emberi jelenlét kb annyi mint 1000 évhez képest egy tized másodperc... ezzel szemben mekkora pusztítást végeztünk már...
háborúk, éhínség, globális felmelegedés, környezetszennyezés...stb.stb.
lehet hogy feltaláltuk a lézersugárt meg a mikrochipet, de szart se érünk vele, ha ekkora barmok vagyunk -
Fbn Lx #46 ahah, mekkora oltás :D
jó vagy. -
#45 Attól, hogy az IQ-ja 100 fölött lenne, még nem feltétlenül akarna mást. :) -
#44 Én mindenkinek megadnám a képességet, hogy saját anyanyelvén helyesen tudjon írni és beszélni. -
sanyiute #43 megszüntetném a rasszizmust és a cigányokat... xDDD nem ingyen sör az meg valósítható:D -
n3whous3 #42 Meg hogy az IQ-d a kritikus 100 fölé emelkedjen, igaz? -
#41 fellázadnánk :D:D nem dolgoznánk :D -
#40 uncsi lenne -
Fbn Lx #39 én csak két dolgot változtatnék.
-minden nő engem akarjon
-minden férfi nekem dolgozzon
-
Fbn Lx #38 te fideszes képviselő lehetsz álnéven, és így járatod le a baloldalt -
n3whous3 #37 Legnagyobb erőkkel végrehajtanám az összes olyan tervet, ami a környezetvédelemmel kapcsolatos, klímaváltozás ellen van, stb -
#36 szar életed lehet -
#35 éljen az inteligens fiatal baloldal :) -
#34 +1
de én ugyanígy a másik oldalt is. Ja meg a középső oldalt is.
Nem kellenek oldalak, nincs már csak fent és lent :P -
#33 Btk korszerűsítése :) -
19911009 #32 Én meg az ilyen tetves nagymagyarista lófaszevő fideszes avagy jobbikos meg "magyarvagyok nemtúrista", meg "utáljunkmindenkitmegegymást is" féle lófaszjancsikat írtanám ki a picsába, mint te baszdmeg sologeci a kurva anyádat baszd szájba és lődd tele 20 liter ondóval. Gondolom minden nap telesírod a zsebkendőidet, hogy nincsen nagymagyarország, te kis buzeráns fasszopó -
#31 Tisztogatnák először is. -
#30 pure evil. :) -
#29 betiltanám a mazsolát. -
#28 Elsőként magyarországra szélső J-os pártot raknék, előző összes miniszter kill, és helyrerakni mo-t. -
#27 Látszik, hogy nem tanultál evolúciót! -
#26 Sajnos nem a lényeget akarod látni, csak gondolkodás nélkül belöktél egy mondatot, ezt meghagyjuk neked :) -
#25 ez kurva jó -
Pupuci #24 A sajátodra sem lehetsz büszke ;) -
#23 haha az 1. mondat kapásból hibás :) -
#22 apropó egy jó kis mese arról ha világhatalmú vagy :)
-
#21 "10-ből 10 ember büntetlenül eljátszaná Istent,
9 elpusztítana maga körül végül mindent."
ezzel mindent elmondtam :) -
#20 nem lenne vallás-->nem lenne erőszak? sőt semmi rossz nem lenne a világon (a te következtetésed szerint?) -
#19 Gondolkozz egy picikét :) -
#18 hol a logikai összefüggés? -
BIZ0906 #17