Mikroszkóp
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
például a vérben úszkáló sejteket lehet 200x nagyításban látni? vagy milyen nagyítás kell ahhoz?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
dixitque deus fiat lux
A mikroszkópok kb. 50e-tõl kezdõdnek
dixitque deus fiat lux
remélem valaki tud segíteni :D
Gyermek koromban nagyon érdekelt a mikroszkopikus világ, volt is egy nagyon olcsó, aszem 1200 tudott nagyítani, ara gondoltam veszek egyet persze olyat szeretnék venni amit pcre rátudok dugni, ajánljatok nem túl drágát.
majd ha jobb idõ lesz veszek mintát pocsolyából
"régen" vettek nekem is egy olyat, és azon is valami ilyesmi nagyítás volt, de akkor "még nem értettem hozzá"
aztán egyszer gondoltam megtisztítom a lencséket és akkor kiderült h mûanyagból van, mert megette az oldószer :D
próbáltál már pocsolyából mintát venni?
dixitque deus fiat lux
De szeretnék egy 1000x-est, mivel valószínûleg ezzel kapcsolatos lesz a foglalkozásom késõbb + érdekel
dixitque deus fiat lux
mekkora a nagyításod? milyen mikroszkópod van?
ha gondolod nézd meg nálatok mi van a pocsolyába, v valami állóvízbe...
dixitque deus fiat lux
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nem annyira értek a mikroszkópokhoz, de jövõ félévbe lesz mikrobio labor, ahol majd megtanulok bacikat festegetni.
Milyen nagyítást tudsz elérni?
Néztem pocsolya vizet, találtam benne ilyeneket h:
Colpoda
Amoeaba:
Colpodából igen sok volt, míg amõbát eddig összesen egyet láttam, de nagyon vicces volt, ahogy folyt az üvegen (:
dixitque deus fiat lux
Racism is a weapon of mass destruction!
2007. 09. 12. - Szellentési inger elmulasztása
2008. 03. 26. - Kondizás számítógépnél ülve
2009. 09. 15. - Lefotózták a házamat!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Van egy mikroszkópom, egy régi gagyi de azért jókat lehet vele sasolni
tippeket keresek hogy miket érdemes vele nézni, a rovar lábakra már kissé ráuntam