12
-
rufhus #12 A csajokon kívül semmi nem jó ebbe a filmbe:D 1-6-ig nagyon tetszettek főleg az 1-2 de ez a 7 huuuhh kőkemény agysorvadáááás:D -
ADAMEX9 #11 10 perce néztem meg. Nekem bejön. 700 Mb-ot megér :D -
bippo #10 Vicces pont az sg-n olvasni, hogy azt kritizálják,hogy hogyan "trükköznek" a címekkel :) -
unisol1 #9 Ja, az első 3 király, utána szerintem nézhető mind, bár 1re xarabb, várható ez alapján, hogy a legújabb lesz a leggányabb, bár ha üti a minősgét az előzőnek, akkor azért nézhető, láttam már rosszabbat is... -
#8 véleményem szerint, az összes rész egytől egyig gusztustalan celluloidhulladék. (a 2-7. részre látatlanban kockáztatom meg a jelzőt) -
#7 Ez az öreg csóka védjegye a pitéknek ki nem hagyják egy részből sem! -
sugarman #6 AMERIKAI PITE BEMUTATJA. Megint egy hülye cím. pedig a szövegben jól van írva. ez már nem AP, csak egy rókabőr -
#5 Csak itthon hívják hetedik résznek. Amerikai pitéből csak 3 rész volt. A többi tényleg rókabőr, az első három még fogyasztható volt, bár már a 3 is határeset.. :) -
Lipi1980 #4 HÉÉÉÉT???
Én anno a "negyedik" részt sem bírtam végignézni (asszem abban volt valami meztelen futóverseny...
Az első három tényleg jó volt, de hogy hetedik rész???
Ha ez nem rókabőr, akkor mi a rák?
OFF:
Egyesek meg a Fűrész franchise-t fikázzák... De azt még egyenlőre "megéri" folytatni! -
#3 Atyaég, HÉT bazmeg? :)))
Azt még egyszer tök véletlenül láttam egy torrentoldalon hogy 5 még van, de nem gondoltam volna hogy eddig lehet ezt még nyújtani. Versenyeznek a Fűrésszel? :)) (abból legalább jó volt az 5. is) -
mynameisbence #2 szerintem a 6 is nagyon király volt -
icemankimi #1 ma néztem meg ez egy nagy szar film igaz az előző részei is azok voltak a 4 5 6, de ez valami nagyon kutya lett.
1 2 3 rész volt az igazi Amerikai pite:D