Német államfői vétót kaphat az internet letiltása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Innen Németországból jelentem, hogy fogalmad sincs, miröl beszélsz. Ennél birkább nép nem létezik, és a kockabajszos bácsi utódját úgy vernék agyon a nyugdíjasok az elsö utcasarkon, hogy öröm lenne nézni. (tudod, olyan "rasszizmus, az nincs, de igény lenne rá" helyzet )
Ki nem szarja telibe ezt a trágya WinFOS 7-et ???!!! Hajrá ChromeOS, hajrá XP, Linux ! [#falbav] Az én károm, elvtárs, mindig -legalább- egy fitymányival nagyobb, mint a tiéd. [#violent]
Gondoljatok bele, mi történne, ha ezt így valaki belemondaná a kamerákba, vagy ha blokkolnák a pedo oldalakat! Másnap minden pedo 10 ruszki proxy mögé bújna. Onnantól kezdve pedig a rendörség bQszhatja...
ha a számos jogi szakértõ véleménye ellenére elfogadják a törvényt, az egyet jelent a diktatúrával, én pedig alkotmányba foglalnám, hogy a diktátorokat azonnali hatállyal KI KELL VÉGEZNI és bárkinek jogában áll, sõt kötelessége azonnali hatállyal eltávolítani a posztjáról, de még akár az élõk sorából is.
<#violent>#violent>
Ki nem szarja telibe ezt a trágya WinFOS 7-et ???!!! Hajrá ChromeOS, hajrá XP, Linux ! [#falbav] Az én károm, elvtárs, mindig -legalább- egy fitymányival nagyobb, mint a tiéd. [#violent]
2. Csak ország szintjén mûködik a blokkolás, ehhez nyilván az összes szolgáltató kell, tehát törvény mögé. Igen, ezután semmi nem tartja vissza õket attól, hogy bármit belevegyenek a tiltólistára. De azt is mindenki tudja, hogy ezek igazából csak látszat-dolgok mert Kínában is nulla perc alatt játsszák ki a nagy kínai tûzfalat. Viszont egy csomó pénzt el lehet rá költeni, növeli a GDP-t, lehet mutogatni grafikonokon, választási beszédben, stb.
3. Ez már a múlt, már rég csatlakozott hozzájuk. Cenzúra nagyon sok országban van, a különbség ott van hogy mit cenzúráznak és hogyan ideologizálják meg, (vallás, tenorizmus, nemzetbiztonság, szerzõi jog, stb.)
1. hogyan követik napi szinten nyomon, hogy milyen oldalak tartalmaznak betiltandó anyagot (szinte lehetetlen)
2. Ha elkezdenek biznyos oldalakat IP-ket, vagy akár IP tartományokat egy ország szintjén blokkolni, az egy elsõ lépés afelé, hogy más témákat is belevegyenek a körbe
3. Németország ezzel csatlakozna azokhoz az országokhoz, akik cenzúrázzák az internetet: Irán, Kína, stb.
Bevallom, ez nekem már fel sem tûnt, amíg nem írtad.
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
de, ez nem sikerult. 😞
"A probléma csak az, hogy egy a Bundestag és a Bundesrat által is elfogadott törvényt már nem lehet csak úgy visszavonni."
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!