15
  • Commandante
    #15
    "a németek a történelmi tanulságokat figyelve nem olyan béketűrőek , mint pl. a magyarok, hamar fog jönni egy kockabajszos bácsi"

    Innen Németországból jelentem, hogy fogalmad sincs, miröl beszélsz. Ennél birkább nép nem létezik, és a kockabajszos bácsi utódját úgy vernék agyon a nyugdíjasok az elsö utcasarkon, hogy öröm lenne nézni. (tudod, olyan "rasszizmus, az nincs, de igény lenne rá" helyzet )
  • Flang3r
    #14
    itt nem a pedofil oldalak blokkolásáról van CSAK szó, hanem arról, hogy utána már szabadon blokkolgathatnának bármikor bármilyen oldalt kényük-kedvük szerint, amivel alapjaiban ásnák alá az internet és a szólásszabadságot és az alapvető emberi jogokat. finoman akarják a cenzúrát és a diktatúrát a németekre ráhúzni, ami nem fog menni, mert a németek a történelmi tanulságokat figyelve nem olyan béketűrőek , mint pl. a magyarok, hamar fog jönni egy kockabajszos bácsi és egy szappangyáros akik öszefognak ezek ellen a cickányok ellen
  • Commandante
    #13
    Ebben a sztoriban az a legszebb, hogy senki sem meri bevallani, miért is nem írják alá a törvényt. Pedig a válasz nagyon egyszerü. Azért, mert a pedofil oldalak játszák a csali szerepét. Amíg bárki szabadon elérheti az ilyen oldalakat, addig a pedofilokat nagyon egyszerü felkutatni, megfigyelni, aztán a megfelelö idöpontban letartóztatni. Nem lepödnék meg, ha fedöcégeken keresztül a három betüs szervezetek is üzemeltetnének ilyen oldalakat. Ugyan úgy, ahogy a csetszobákban is nyomulnak a magukat 12 éves szexéhes kiscsajoknak kiadó zsernyákok.

    Gondoljatok bele, mi történne, ha ezt így valaki belemondaná a kamerákba, vagy ha blokkolnák a pedo oldalakat! Másnap minden pedo 10 ruszki proxy mögé bújna. Onnantól kezdve pedig a rendörség bQszhatja...
  • Flang3r
    #12
    "korábban már számos jogi szakértő egyszerűen alkotmányellenesnek minősítette az Ursula von der Leyen családügyi miniszter nevéhez fűződő tervezetet, amit korábban ugyan már elfogadott a német parlament, de a vita ezzel még nem ért véget"

    [b]ha a számos jogi szakértő véleménye ellenére elfogadják a törvényt, az egyet jelent a diktatúrával, én pedig alkotmányba foglalnám, hogy a diktátorokat azonnali hatállyal KI KELL VÉGEZNI és bárkinek jogában áll, sőt kötelessége azonnali hatállyal eltávolítani a posztjáról, de még akár az élők sorából is.

  • bakagaijin
    #11
    1. Felállítanak erre egy szervezetet, pl. a rendőrség alatt, aminek ez lesz a feladata. Miért, azt hogyan követik nyomon, hogy épp milyen vírusok vannak s mit tegyen bele egy cég az aktuális frissítésébe?
    2. Csak ország szintjén működik a blokkolás, ehhez nyilván az összes szolgáltató kell, tehát törvény mögé. Igen, ezután semmi nem tartja vissza őket attól, hogy bármit belevegyenek a tiltólistára. De azt is mindenki tudja, hogy ezek igazából csak látszat-dolgok mert Kínában is nulla perc alatt játsszák ki a nagy kínai tűzfalat. Viszont egy csomó pénzt el lehet rá költeni, növeli a GDP-t, lehet mutogatni grafikonokon, választási beszédben, stb.
    3. Ez már a múlt, már rég csatlakozott hozzájuk. Cenzúra nagyon sok országban van, a különbség ott van hogy mit cenzúráznak és hogyan ideologizálják meg, (vallás, tenorizmus, nemzetbiztonság, szerzői jog, stb.)
  • attes
    #10
    Ez azért érdekes, mert
    1. hogyan követik napi szinten nyomon, hogy milyen oldalak tartalmaznak betiltandó anyagot (szinte lehetetlen)
    2. Ha elkezdenek biznyos oldalakat IP-ket, vagy akár IP tartományokat egy ország szintjén blokkolni, az egy első lépés afelé, hogy más témákat is belevegyenek a körbe
    3. Németország ezzel csatlakozna azokhoz az országokhoz, akik cenzúrázzák az internetet: Irán, Kína, stb.
  • KillerBee
    #9
    Egy címben két hiba nem kis teljesítmény. Mert nemcsak a tárgyrag hiánya a gond, hanem az is, hogy nem az internetet akarják letiltani, hanem az internet-hozzáférést.

    Bevallom, ez nekem már fel sem tűnt, amíg nem írtad.
  • KillerBee
    #6
    Szerintem azért nem írja alá, mert benne még maradt egy kis tisztesség.
  • birdo #4
    Nem értem, miért nem írhatja alá..... miért kell megvitatni a többivel ??? Jahhhh igen .... teljen az idő !?
  • Lowosan
    #3
    Hehe, azért építik ki a sok megfigyelőrendszert, lehallgatnak megfigyelnek meg minden, hogy utána pont ne büntessék a pedókat akik miatt állítólag ez az egész elkezdődött...
  • egyember1
    #2
    egy ici-picivel igenyesebb ujsagcikk esetleg tartalmazta volna az indoklast is, hogy miert is nem kivanja alairni az illeto politikus a torvenyt. jo lett volna megtudni, vajh' mi lehet alkotmanyellenes egy pedofilok ellen keszult torvenyben.
    de, ez nem sikerult. :(
  • mcganyol
    #1
    nekem erről rögtön az ugrott be, amit egy bizonyos adolf írt a parlamentáris demokráciáról a harcom című könyvében.
    "A probléma csak az, hogy egy a Bundestag és a Bundesrat által is elfogadott törvényt már nem lehet csak úgy visszavonni."