69
-
#29 lejátszani lejátsza az 1080p-s videót is, de teljesen felesleges, kijelző méreténél nagyobb felbontás...
http://www.engadget.com/2009/08/20/iphone-3gs-totally-capable-of-1080p-video-playback/ -
#28 Telefonon mozizni? Ráadásul egy kvázi mikro képernyőn 720p-t? És ráadásul felvenni? Ne legyünk már insane....
Küldözgetik egymásnak a jobbnál jobb zenéket? Lehet. Ebből én már kinőttem (bár soha nem voltam benne) interneten bármilyen zenét megtalálok ami kellhet, de én otthon töltöm fel a telefont zenével, nem küldözgetéssel. Persze nem azt mondom, hogy ez másnak nem kellhet de mint le is írtam engem borzasztóan hidegen hagy. Régebbi telefonjaimnál se használtam soha a bluetoothot. -
Ferrer #27 "
"- Képes már legalább 720p-s normális minőségű HD-t is rögzíteni"
Felesleges!"
Na miért? Ez ma már normális, elvárható felbontás jobb teljesítményű okostelefonoktól. Ki akar kockamozit nézni? Igaz, a DVD felbontás is elég jó lenne már.
""- Képes maximálisan kezelni a BlúTyúk szolgáltatásokat."
Felesleges!"
Na miért? Az elég szarügy, hogy a SE-osok küldözgetik egymásnak a jobbnál jobb zenéket, az Iphone tulaj meg egyszerűen nem mondhatja vagy nem kérhetik tőle, hogy külddát, külddát.
-
#26 "Egyébként "vágólap" (kivágott/másolt szövegek alkalmazások közötti hordozása) van szifonon?"
Van.
Egyébként nagyon ritkán kell a valódi multitask az iphone féle Push sokkal gazdaságosabban működik és teljesen jól használható. -
#25 Óóó nekem pl egészen mások a preferenciáim
"- erősebb az aksija"
Ez igen
"- Nem kell várni a programok/menük betöltésére (realtime)"
Hát amig kvázi semmi nem tudja ezt addig botorság elvárni
"- Képes már legalább 720p-s normális minőségű HD-t is rögzíteni"
Felesleges!
"- Képes már legalább 3-5 megapixeles kamerával jó képeket csinálni és akkor amikor megnyomom a fotózás gombot (a mostani kicsit késik)"
Felesleges!
"- Képes maximálisan kezelni a BlúTyúk szolgáltatásokat."
Felesleges!
"- Nem egy kisebb autó vagy lakás árán adják (100k max amit telefonra költök. De akkor már nagyon belenyúltam a zsebembe.)"
Ennek mindenki örülne szerintem de realitása 0
Nekem ezeknél sokkal fontosabb, hogy még több memóriája legyen, mondjuk legyen benne egy jobb hangchip és gyárilag jobb füles, javítsanak egy kicsit a GPS pontosságán, legyen benne gyorsabb proci, gyorsabb wifi és internet elérés, ÉÉÉÉS ADOBE FLASH! :D -
#24 "-normális minőségű kamera"
Talán, de minek...
"-új kezelőfelület?"
Semmiképpen! -
#23 sírjak, hogy lett benne, vagy mi? -
krajcsovszkig #22 De ez olyan, mintha azzal reklámoznák, hogy lehet vele sms-t küldeni.
Amúgy ez apple reklámoknál megszokott, ha újonnan került bele. A fanok örülnek neki, a többiek meg jót röhögnek. -
krajcsovszkig #21 Esküszöm hogy 1 hete argep.hu-n a legolcsóbb 3GS 252 000 Ft volt... (mondjuk az árdiagram szerint nem... ???)
De most is drágább egy 30-40 ezerrel, meg van ahol egy bő százassal is -
#20 Mi vaan? A HTC Touch HD2 170.000 Ft körül van. Ez hol olcsóbb neked egy százassal?? -
#19 Nem is tudtam, hogy csak olyan tulajdonságokkal lehet egy készüléket reklámozni, ami más készülékben nincsen. Másrészt meg a korábbi verziókban nem létezett ez a funkció, így érthető, hogy szeretnék hangsúlyozni, hogy van benne. -
nickwearby #18 ha úgy fog kinézni mint a kis képen, akkor kell
XÐ -
Ferrer #17 Van multitask az Iphone-ban. Telepíteni kell a Backgroundert Cydiából. Azért van kivéve, mert a RAM nagyon gyorsan meg tud telni több program együttes használatánál, és akkor megöli a háttérben már futó többi folyamatot. Ez pedig nem tartozik az Apple "felhasználói élményhez".
Nekem a Backgrounder jól jön pl. MSN kliens + Safari kettősnél. -
krajcsovszkig #16 Hát, az alkalmazások közötti váltogatás gyorsabb és egyszerűbb úgy, meg nem is minden jegyzi meg.
Én elég gyakran használom ezt a funkciót a 6120-asomon, pedig az nem is egy olyan hűdenagyon szmártfón...
Egyébként "vágólap" (kivágott/másolt szövegek alkalmazások közötti hordozása) van szifonon? -
#15 szoftverbolton kívüli beszerzésre ott a jailbreak, legális megoldás meg nem lesz, appstore tökéletes kb, minden egy helyen van, egy kattintás és rajt van a telón...
multitaskingra meg most nem tudok példát mondani, amikor tényleg szükségem lenne rá, de lehet másnak kell valamire:) -
Sir Ny #14 sokkal jobb neked, ha nem jegyzi meg, hanem a háttérben fut a program, és zabálja a procit/memót, mi? -
Sir Ny #13 "ám a szám növelése (2,1 > 3,1)"
khmmmmmm... -
krajcsovszkig #12 Hol??? :o
(Az nem multitask, hogy a háttérben is tud zenét lejátszani meg a böngésző (meg még ez-az) megjegyzi, hogy hol tartottál, ennél többet pedig én még nem láttam a szifonoktól)
Meg még azért egy-két smartphone alapfunkció (pl. egyszerű szövegfájlok megynyitása külön program nélkül és lehetőség a szoftverbolton kívüli programbeszerzésre, vagy akár saját progi rátelepítésére) nagyon nem ártana. -
#11 Mondjuk az azért tényleg vicces, hogy úgy reklámozzák a copypaste-et, mint ha nem valami olyan funkcióról lenne szó ami más készülékekben kb 8 éve alapvető. :) -
#10 Multitask _van_ az Ájfónban.
3GS bejönne, ha egy százassal olcsóbb lenne. Az Ikon díjcsomagok közül nekem mindegyik ráfizetéses, ráadásul még azzal is 80-ért adják a 16-os 3GS-t 2 év rabsággal... Úgyhogy csak gyárilag független jöhet szóba. Így inkább marad a HTC Touch HD2, ami egy százassal olcsóbb, de tudásban nem marad el a 3GS-től (sőt) -
#9 Eh. Én még az 1,1-est használom és nekem tökéletesen elég. A 3GS-t is csak azért nyálaztam mert annak már AF-es a kamerája.
Új iPhone-t tuti csak akkor veszek ha már:
- erősebb az aksija
- Nem kell várni a programok/menük betöltésére (realtime)
- Képes már legalább 720p-s normális minőségű HD-t is rögzíteni
- Képes már legalább 3-5 megapixeles kamerával jó képeket csinálni és akkor amikor megnyomom a fotózás gombot (a mostani kicsit késik)
- Képes maximálisan kezelni a BlúTyúk szolgáltatásokat.
- Nem egy kisebb autó vagy lakás árán adják (100k max amit telefonra költök. De akkor már nagyon belenyúltam a zsebembe.)
A többi szempont nekem másodlagos (GPS, Vaku meg amiket itt felsoroltatok.). -
VinczeLacz #8 Most a hardver-re gondolsz vagy csak a szoftverek a szarok?
Mert gondolom soft-ot azt rak rá az ember amilyet akar :) -
krajcsovszkig #7 Mert ez elég fapados, még multitask sincs.
Ha annyit fog tudni, mint az S60, és nem lesz drágább (kártyafüggetlenül!) mint egy azonos hardverű nokia (lenne), akkor lehet is esélye nálam... -
#6 -Mulit tasking
-Erősebb proci
-Kb 4szer erősebb akku
-Vaku
-Jobb kamera (a mostani sztem borzalmas)
-és ami a legfontosabb, NORMÁLIS GPS!
Ezeket módosítanám. Akárhogy is van iGo meg TomTom az iPhone-ra, egyik siralmasabban működik mint a másik. Mert bár megtalál a kis vacak, nagyot szívhatsz egy autópályán mikor rájösz hogy a szaros kis nyilacska ami téged mutatni kb 500 méterrel hátrébb van a kijelzőn a valóságos pozícióhoz képest.
És ez csak egy baki a sok közül.
Kíváncsi leszek mi valósul meg a felhasználók elvárásainak végtelen listájából. :) -
#5 Remek hír. Mivel tavasszal kijelentették, hogy évente frissíteni fogják az iPhone-t ezért megdöbbentő is egyben :D Akár arról is szólhatna a cikk, hogy Föld gömbölyű, vagy hogy este sötét van. Hírértéke kb hasonló lenne. -
#4 minek új kezelőfelület? -
Ferrer #3 Azért az mekkora már, hogy a T a másolás-beillesztés funkcióval hirdeti a 3GS-t. :D Mintha valami forradalmi újítás lenne. -
AnonymouS #2 -normális minőségű kamera
-új kezelőfelület? -
bigjoe #1 Ha lehetne szavazni én az alábbiakat raknám bele az újba:
- OLED kijelző
- Nagyobb kapacitású aksi.
- Vaku....
Picit lehetne könnyebb is...