Készülőben az új iPhone

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Nem is tudtam, hogy csak olyan tulajdonságokkal lehet egy készüléket reklámozni, ami más készülékben nincsen. Másrészt meg a korábbi verziókban nem létezett ez a funkció, így érthetõ, hogy szeretnék hangsúlyozni, hogy van benne.
ha úgy fog kinézni mint a kis képen, akkor kell

\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"

Van multitask az Iphone-ban. Telepíteni kell a Backgroundert Cydiából. Azért van kivéve, mert a RAM nagyon gyorsan meg tud telni több program együttes használatánál, és akkor megöli a háttérben már futó többi folyamatot. Ez pedig nem tartozik az Apple "felhasználói élményhez".
Nekem a Backgrounder jól jön pl. MSN kliens + Safari kettõsnél.

LZ forever

Hát, az alkalmazások közötti váltogatás gyorsabb és egyszerûbb úgy, meg nem is minden jegyzi meg.

Én elég gyakran használom ezt a funkciót a 6120-asomon, pedig az nem is egy olyan hûdenagyon szmártfón...

Egyébként "vágólap" (kivágott/másolt szövegek alkalmazások közötti hordozása) van szifonon?

passatgt
szoftverbolton kívüli beszerzésre ott a jailbreak, legális megoldás meg nem lesz, appstore tökéletes kb, minden egy helyen van, egy kattintás és rajt van a telón...

multitaskingra meg most nem tudok példát mondani, amikor tényleg szükségem lenne rá, de lehet másnak kell valamire😊

sokkal jobb neked, ha nem jegyzi meg, hanem a háttérben fut a program, és zabálja a procit/memót, mi?

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

"ám a szám növelése (2,1 > 3,1)"

khmmmmmm...

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Hol??? :o

(Az nem multitask, hogy a háttérben is tud zenét lejátszani meg a böngészõ (meg még ez-az) megjegyzi, hogy hol tartottál, ennél többet pedig én még nem láttam a szifonoktól)

Meg még azért egy-két smartphone alapfunkció (pl. egyszerû szövegfájlok megynyitása külön program nélkül és lehetõség a szoftverbolton kívüli programbeszerzésre, vagy akár saját progi rátelepítésére) nagyon nem ártana.

Gerygrey
Mondjuk az azért tényleg vicces, hogy úgy reklámozzák a copypaste-et, mint ha nem valami olyan funkcióról lenne szó ami más készülékekben kb 8 éve alapvetõ. 😊
Gerygrey
Multitask _van_ az Ájfónban.

3GS bejönne, ha egy százassal olcsóbb lenne. Az Ikon díjcsomagok közül nekem mindegyik ráfizetéses, ráadásul még azzal is 80-ért adják a 16-os 3GS-t 2 év rabsággal... Úgyhogy csak gyárilag független jöhet szóba. Így inkább marad a HTC Touch HD2, ami egy százassal olcsóbb, de tudásban nem marad el a 3GS-tõl (sõt)
Magiszter
Eh. Én még az 1,1-est használom és nekem tökéletesen elég. A 3GS-t is csak azért nyálaztam mert annak már AF-es a kamerája.
Új iPhone-t tuti csak akkor veszek ha már:
- erõsebb az aksija
- Nem kell várni a programok/menük betöltésére (realtime)
- Képes már legalább 720p-s normális minõségû HD-t is rögzíteni
- Képes már legalább 3-5 megapixeles kamerával jó képeket csinálni és akkor amikor megnyomom a fotózás gombot (a mostani kicsit késik)
- Képes maximálisan kezelni a BlúTyúk szolgáltatásokat.
- Nem egy kisebb autó vagy lakás árán adják (100k max amit telefonra költök. De akkor már nagyon belenyúltam a zsebembe.)

A többi szempont nekem másodlagos (GPS, Vaku meg amiket itt felsoroltatok.).

Most a hardver-re gondolsz vagy csak a szoftverek a szarok?
Mert gondolom soft-ot azt rak rá az ember amilyet akar 😊

Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.

Mert ez elég fapados, még multitask sincs.

Ha annyit fog tudni, mint az S60, és nem lesz drágább (kártyafüggetlenül!) mint egy azonos hardverû nokia (lenne), akkor lehet is esélye nálam...

Magoo
-Mulit tasking
-Erõsebb proci
-Kb 4szer erõsebb akku
-Vaku
-Jobb kamera (a mostani sztem borzalmas)
-és ami a legfontosabb, NORMÁLIS GPS!

Ezeket módosítanám. Akárhogy is van iGo meg TomTom az iPhone-ra, egyik siralmasabban mûködik mint a másik. Mert bár megtalál a kis vacak, nagyot szívhatsz egy autópályán mikor rájösz hogy a szaros kis nyilacska ami téged mutatni kb 500 méterrel hátrébb van a kijelzõn a valóságos pozícióhoz képest.
És ez csak egy baki a sok közül.
Kíváncsi leszek mi valósul meg a felhasználók elvárásainak végtelen listájából. 😊

GregSB
Remek hír. Mivel tavasszal kijelentették, hogy évente frissíteni fogják az iPhone-t ezért megdöbbentõ is egyben 😄 Akár arról is szólhatna a cikk, hogy Föld gömbölyû, vagy hogy este sötét van. Hírértéke kb hasonló lenne.

passatgt
minek új kezelõfelület?<#fejvakaras><#wilting>

Azért az mekkora már, hogy a T a másolás-beillesztés funkcióval hirdeti a 3GS-t. 😄 Mintha valami forradalmi újítás lenne.

LZ forever

-normális minõségû kamera
-új kezelõfelület?
Ha lehetne szavazni én az alábbiakat raknám bele az újba:
- OLED kijelzõ
- Nagyobb kapacitású aksi.
- Vaku....
Picit lehetne könnyebb is...

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

← ElőzőOldal 2 / 2