Gears of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Ha csak 350ezer db-ot eladna (ennyi tuti elfogy) mondjuk 40 dodóért az már 12 millió dolcsi bevétel.A portolás ára ennek a töredéke.
Next PC upgrade: 2022
Am ha lenne pénzem konzolra akkor én PS3-at vennék.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
x
Racism is a weapon of mass destruction!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
PSN ID.: Beegabor
na de szerintem zárjuk le ezt a miattam haldok a pc-s játékipar témát, mert van erre topik...
Lcd tv meg mindig "erõs" érv,a gond csak az hogy a konzolt ugyanúgy rakhatod monitorra mint a pc-t (sokan így is használják)...
GoW2 pedig egyébként egy egyszer végigtolandó amcsibroáf...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Mert arra várni h majd kiadják pc-re nem érdemes mert ennél sztem sose fog ez bekövetkezni....
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Párszázezer db ugyis elfogy belõle és az már + bevétel nekik!
Next PC upgrade: 2022
Felreppent egy kósza hír, miszerint valószínû, hogy a GoW2 nem lesz többé X360 exkluzív, magyarul jön PC-re is. De ez még nem 100%. CIKK ITT!!