12
külföldi tőke
-
#12 Szerintem is egyértelmű, hogy a nagykövetséggel próbáld felvenni a kapcsolatot. Ha ők konkrét segítséget nem is tudnak adni esetleg valami kontakt szervezetet igen - indiában - akiket érdekelne a dolog, hogy itt magyarországon felépüljön egy ilyen jellegű építmény. -
#11 "Van-e arra lehetőség hogy ennek megvalósítására Indiától szerezzem be az anyagi/tárgyi támogatást????"
Támogatást szerintem kaphatsz, de a tőke nagyobbik részét neked kell előteremtened. Helyetted senki nem fog fizetni (főleg egy teljes építkezést), viszont a "segíts magadon, Isten is megsesít" és az "a kutya is oda szarik, ahol már van" mondások ebben a helyzetben 100% érvényesülnek. -
#10 De gndolom ezek non-profit jellegu rendezvenyek voltak. Az itt elohozott indiai otlet gondolom nem annyira non profit lenne. -
Jimmyke #9 Kulturális alapítványokat keress.
Pl. rengeteg japánnal kapcsolatos dolgot (nyelvoktatás, küzdősportrendezvények) a Japán Alapítvány finanszíroz többek között. -
n3whous3 #8 nem a magyar államról volt szó, ha nem vetted volna észre, de am egyébként is tényleg esélytelen lehet a dolog. -
geo91 #7 #5 -
geo91 #6 akkor már nem is lenne gerilla kertészet... -
#5 kérdezd meg az inidai nagykövetséget -
#4 szerintem esélytelen, állam arra nem képes hogy a gerilla kertészetet támogassa -
#3 Szerintem ilyesmit csak ismeretség útján.. vagy pályázat.. -
totahun #2 entes = netes -
totahun #1 Csak hozzáértő emberek hozzászólásait várom!! Komolytalan emberek légyszíves ne rombolják szét a topicot!
Van-e lehetőség külföldről támogatást kérni egy sajátos vállalkozás beindításához??
Például, nekem támad egy olyan ötletem, hogy egy Indiai Maurja-Hindu műemlékkel foglalkozó épületet akarok felhúzni. Benne kiállításra szánt különböző értékek, tárgyak lennének. Van-e arra lehetőség hogy ennek megvalósítására Indiától szerezzem be az anyagi/tárgyi támogatást????
Olvasgattam entes oldalakat , használtam keresőt. De semmi infót nemtaláltam ez ügyben.