12
külföldi tőke
  • Pluskast
    Szerintem is egyértelmű, hogy a nagykövetséggel próbáld felvenni a kapcsolatot. Ha ők konkrét segítséget nem is tudnak adni esetleg valami kontakt szervezetet igen - indiában - akiket érdekelne a dolog, hogy itt magyarországon felépüljön egy ilyen jellegű építmény.
  • Yeltzin
    "Van-e arra lehetőség hogy ennek megvalósítására Indiától szerezzem be az anyagi/tárgyi támogatást????"

Támogatást szerintem kaphatsz, de a tőke nagyobbik részét neked kell előteremtened. Helyetted senki nem fog fizetni (főleg egy teljes építkezést), viszont a "segíts magadon, Isten is megsesít" és az "a kutya is oda szarik, ahol már van" mondások ebben a helyzetben 100% érvényesülnek.
  • takibalint
    De gndolom ezek non-profit jellegu rendezvenyek voltak. Az itt elohozott indiai otlet gondolom nem annyira non profit lenne.
  • Jimmyke
    Kulturális alapítványokat keress.

Pl. rengeteg japánnal kapcsolatos dolgot (nyelvoktatás, küzdősportrendezvények) a Japán Alapítvány finanszíroz többek között.
  • n3whous3
    nem a magyar államról volt szó, ha nem vetted volna észre, de am egyébként is tényleg esélytelen lehet a dolog.
  • geo91
  • geo91
    akkor már nem is lenne gerilla kertészet...
  • Met
    kérdezd meg az inidai nagykövetséget
  • Desiderata #4
    szerintem esélytelen, állam arra nem képes hogy a gerilla kertészetet támogassa
  • CattiBrie
    Szerintem ilyesmit csak ismeretség útján.. vagy pályázat..
  • totahun
    entes = netes
  • totahun
    Csak hozzáértő emberek hozzászólásait várom!! Komolytalan emberek légyszíves ne rombolják szét a topicot!

Van-e lehetőség külföldről támogatást kérni egy sajátos vállalkozás beindításához??

Például, nekem támad egy olyan ötletem, hogy egy Indiai Maurja-Hindu műemlékkel foglalkozó épületet akarok felhúzni. Benne kiállításra szánt különböző értékek, tárgyak lennének. Van-e arra lehetőség hogy ennek megvalósítására Indiától szerezzem be az anyagi/tárgyi támogatást????

Olvasgattam entes oldalakat , használtam keresőt. De semmi infót nemtaláltam ez ügyben.