Külföldről támogatás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem is egyértelmû, hogy a nagykövetséggel próbáld felvenni a kapcsolatot. Ha õk konkrét segítséget nem is tudnak adni esetleg valami kontakt szervezetet igen - indiában - akiket érdekelne a dolog, hogy itt magyarországon felépüljön egy ilyen jellegû építmény.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Van-e arra lehetõség hogy ennek megvalósítására Indiától szerezzem be az anyagi/tárgyi támogatást????"
Támogatást szerintem kaphatsz, de a tõke nagyobbik részét neked kell elõteremtened. Helyetted senki nem fog fizetni (fõleg egy teljes építkezést), viszont a "segíts magadon, Isten is megsesít" és az "a kutya is oda szarik, ahol már van" mondások ebben a helyzetben 100% érvényesülnek.
Támogatást szerintem kaphatsz, de a tõke nagyobbik részét neked kell elõteremtened. Helyetted senki nem fog fizetni (fõleg egy teljes építkezést), viszont a "segíts magadon, Isten is megsesít" és az "a kutya is oda szarik, ahol már van" mondások ebben a helyzetben 100% érvényesülnek.
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
De gndolom ezek non-profit jellegu rendezvenyek voltak. Az itt elohozott indiai otlet gondolom nem annyira non profit lenne.
Kulturális alapítványokat keress.
Pl. rengeteg japánnal kapcsolatos dolgot (nyelvoktatás, küzdõsportrendezvények) a Japán Alapítvány finanszíroz többek között.
Pl. rengeteg japánnal kapcsolatos dolgot (nyelvoktatás, küzdõsportrendezvények) a Japán Alapítvány finanszíroz többek között.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
nem a magyar államról volt szó, ha nem vetted volna észre, de am egyébként is tényleg esélytelen lehet a dolog.
púúúúú
akkor már nem is lenne gerilla kertészet... <#wow3>#wow3>
entes = netes
Csak hozzáértõ emberek hozzászólásait várom!! Komolytalan emberek légyszíves ne rombolják szét a topicot!
Van-e lehetõség külföldrõl támogatást kérni egy sajátos vállalkozás beindításához??
Például, nekem támad egy olyan ötletem, hogy egy Indiai Maurja-Hindu mûemlékkel foglalkozó épületet akarok felhúzni. Benne kiállításra szánt különbözõ értékek, tárgyak lennének. Van-e arra lehetõség hogy ennek megvalósítására Indiától szerezzem be az anyagi/tárgyi támogatást????
Olvasgattam entes oldalakat , használtam keresõt. De semmi infót nemtaláltam ez ügyben.
Van-e lehetõség külföldrõl támogatást kérni egy sajátos vállalkozás beindításához??
Például, nekem támad egy olyan ötletem, hogy egy Indiai Maurja-Hindu mûemlékkel foglalkozó épületet akarok felhúzni. Benne kiállításra szánt különbözõ értékek, tárgyak lennének. Van-e arra lehetõség hogy ennek megvalósítására Indiától szerezzem be az anyagi/tárgyi támogatást????
Olvasgattam entes oldalakat , használtam keresõt. De semmi infót nemtaláltam ez ügyben.