485
Misfits on E4
-
Coco #45 de körtisz nem tudja bármikor visszapörgetni -
#44 lefogadom, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kelly elmegy búslakodni Nathan sírjához, és meghallja a gondolatait...aztán az ő helyükben nem ásnék, hanem Curtis visszapörgeti az időt a temetésig, és kilopják a ravatalozóból Nathan 'hulláját' -
#43 addig meg OFF:D -
#42 Hehe, kb. 1 év múlva jöhet a következő évad. -
Coco #41 nagyon komoly az uccsó -
#40 Sziasztok!
Ahogy időtök engedi, nézzétek meg ezt az oldalt is.
http://www.misfitsfan.eliveport.com -
#39 Mondjuk egy Skins hosszúságúra növelhetnék. -
#38 Nem hiszem, hogy annyi lenne, az angol évadok általában 6 részesek. -
#37 Jáááááj és tényleg csak 6 rész:( De miért???????
Akkor ezért nézett ki a 6. rész olyannak amilyen. Remélem a 2. évad lesz vagy 20 részes:D -
#36 asszem 6 rész, de nem bisztos.
Az 5. rész megint nagyon jó volt. A zenék persze mind mind megint nagyon jók voltak:)
A 6. rész meg OMG... nem tudom mi lesz vagy hogy lesz, de nagyon jónak néz ki. -
#35 Nathan twitterje -
#34 Hogy is lesz ez az 1.évad? hány részes lesz? -
#33 majd S1. végén megtudjuk. -
#32 hát persze, ez is lehetXD
csak idegesít h nincs vagy nem tudni még mi a képessége és próbálok találgatni -
#31 te miről beszélsz?:D
simán túlélte és kész ennyi -
részek/zenék
-
#29 szerintem is, eddig ez a rész a best. és nagyon érdekes a sztori, nem hittem volna ennyire jó lesz
tuti hogy van vmi képessége annak a gyíknakXD kell h legyen:D:P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor a néger rádöbbent h nem mentette meg a többieket...nah akkor amikor beszélget vele, kérdezi h ő hogy élte túl. Tuti h ez utal vmire, szerintem ez a képessége -
#28 huh, 4. rész nagyon jó volt. Alacsony költség vetés mégis iszonyat jó volt az egész. A zenék meg megint 5/5 -
#27 lulz, tényleg -
#26 ruhán át nem működik. -
#25 spoileres kép lehet!!!
ez szerintetek FAIL?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mert megérinti, szóval most vagy ez a képessége, hogy nem hat rá semmilyen más képesség vagy csak elkúrták:P:D -
#24 3.rész is kúrvajó volt, lezárult a történet:) a 4.rész promója meg whoaaa :o durva lesz nagyon!!!
-
#23 aki tudja a trailer zenejenek a cimet Pm-be kudje el plz -
#22 Betyárnagy sorozat:D
Kellet már egy ilyen -
#21 tegnap este megnéztem első 2 reszt. haláli :) mindjárt kezdem a 3. részt ^^ :) -
#20 2.rész már sokkal viccesebb isXD -
#19 Nagyon jó sorozat. Remélem hosszú életű lesz. nem tud valaki véletlenül nézettségi adatokat? -
#18 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát mivel az egész városban vihar volt így gondolom nem csak őket baszta meg a villám:) szal jó ez hogy nem csak nekik vannak képességük...úgy nem is tudom mit lehetne kihozni az egész sorozatból -
#17 LINK
nem értem, eddig ment nekem a youtube videó berakása.. -
#16 -
#15 Köszi az infót! Nem is hallottam erről, de meglestem első részt. Hatalmaaaaaas! Most jön a második. -
Nathan keresi a képességét :D (Simon videózza) -
#13 kábé.. -
#12 Bírom a sorozatban a Kelly hangját, de nagyon :D Olyan tájszólással beszélget hogy alig lehet érteni!
"Áj fakin lov ja!" :)) -
#11 hogy kell kiejteni?
miszfitsz? -
#10 Már én is akartam topikot nyitni neki, de valami közbejött..
A tegnap este néztem meg az első 2 részt.. elképesztő! Kíváncsi vagyok hogy mi lesz majd még a szezonban. Nekem eddig az nem tetszik hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem csak az öt főszereplőnek vannak képességeik, hanem már a kívülállóknak is. Ki tudja, lehet hogy az egész város népe megváltozott csak még nem vették észre, mint ahogy Nathan sem.
Amúgy Alishát dugnám.. és szép mellei voltak az "öregnek" is :D -
#9 ááááááááááááááá hatalmas sorozat nagyon bejön -
#8 www.hosszupuskasub.com -
#7 ep2höz feliratot honnan tudok leszedni? -
#6 Nagyon jó, érdemes kipróbálni.
A karakterek emberiek, a szituáció bizarr és humoros néha még ijesztő is tud lenni és a hangulat is nagyon ott van.
Tipikusan az a sorozat, amit ha amerikaiak csinálnak meg, akkor egy halom f*s lenne, így meg zseniális.