Szabadlábon védekezhet az osztrák botnet-üzemeltető
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legközelebb már az lesz a hír, hogy:
Szabadlábon védekezik a Ceglédi banki mészárlás 2 vádlottja.
Majd egy hétre rá:
Nyomtalanul eltûntek a Ceglédi mészárlás elkövetõi, miután jogerõre emelkedett a
8 éves börtön büntetés.
Szabadlábon védekezik a Ceglédi banki mészárlás 2 vádlottja.
Majd egy hétre rá:
Nyomtalanul eltûntek a Ceglédi mészárlás elkövetõi, miután jogerõre emelkedett a
8 éves börtön büntetés.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
"Szabadlábon védekezhet az osztrák botnet-üzemeltetõ" Pff a mai világan ezen ki lepõdik meg.
És romázni meg antiszemitázni meg szappanozni ...stb meg lehet mint wanek teszi nem túl ritkán?
Amúgy nem tudom...ismerek olyan embert aki büszkén mondja magára hogy õ cigány...és rühelli a romázást..most akkor hogyvanez?
Amúgy nem tudom...ismerek olyan embert aki büszkén mondja magára hogy õ cigány...és rühelli a romázást..most akkor hogyvanez?
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
vigyázz mer itt a c*gány, a te***ista, a tenor*sta, és a terrár*um is tilos szavak amikért bannolhatnak.
Meg elég az ha nem írsz be semmit, de valaki úgy gondolja, hogy te úgy gondolod miközben eszed a reggeli zsömlédet, már bannánt kaphatsz.
Elég a ráutaló magatartás.
Például írsz valamit az idõjárásról, vagy mondjuk hogy mit vettél ma a boltban, máris úgy értelmezheti valaki, hogy "arra utaló magatartást" tanusítottál, és azért is bannánt kaphatsz.
Tudom tudom..sajnos ez az sg, egy önkényuralmi rendszer.
De még az a jó, hogy nem tudnak börtönbe zárni, meg kivégezni.
Jajj mi lenne velünk. Én már nem élnék.
Meg elég az ha nem írsz be semmit, de valaki úgy gondolja, hogy te úgy gondolod miközben eszed a reggeli zsömlédet, már bannánt kaphatsz.
Elég a ráutaló magatartás.
Például írsz valamit az idõjárásról, vagy mondjuk hogy mit vettél ma a boltban, máris úgy értelmezheti valaki, hogy "arra utaló magatartást" tanusítottál, és azért is bannánt kaphatsz.
Tudom tudom..sajnos ez az sg, egy önkényuralmi rendszer.
De még az a jó, hogy nem tudnak börtönbe zárni, meg kivégezni.
Jajj mi lenne velünk. Én már nem élnék.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
"Szabadlábon védekezik"? Akkor biztosan cigány. Vagy Magyarország nem Ausztria?
Csak akkor hajlandók hitelezni a \"külföldi befektetők\", ha a kormány úgy táncol, ahogy ők fütyülnek. A \"demokráciát\" a többség akaratától kell megvédeni, akár antidemokratikus eszközökkel is!