67
a zongora szimulátor
-
#67 mama 2 zongorázik még? vagy maszturbál? -
karajjj #66 mert nem akarom leszarni pl... -
Ivan986 #65 Miért nem tudjátok már leszarni, hogy mit csinál?
-
n3whous3 #64 pú -
#63 mamageci -
karajjj #62 mamageci -
karajjj #61 na mivan, eddig tartott a zongorázás? vagy mostmár vámpír akarsz lenni? -
#60 nem is tudom miért nem akarom hogy egy teljességgel Taigetosz-pozitív génhulladék a klán része legyen..hmm...hmm.... -
karajjj #59 játsz a pöcsöddel, abból senkinek sem lesz baja... -
#58 Már nem allodsozok. És mégis miért bántana azt téged ha én játszanék és bevennének a klánba? Ne hogy már azt is megtiltsátok hogy mivel játszhatok:D -
#57 inkább zongorázgass minthogy gyere allodsba trollkodni...remélem a fogalmatlanok nem tömtek bele a klánba...méga végén ott is nekilátsz dalolgatni.... -
#56 haggyadmár ez nem meglepő, barátok közt könyv is buziknak való és azt is "olvasta" -
karajjj #55 nem kell a duma, csak vetíted a hülyeségedet... -
#54 A film után én arra a következtetésre jutottam hogy ez igen is egy jó könyv lehet. csak szimplán nincs kedvem elolvasni, nincs türelmem. Tudod én csak olyat olvasok ami fel kelti az érdeklődésem. A film után azt mondtam hogy: jó volt, és a könyv is jó biztos, de nem kötne le. Na persze kötelező olvasmányoknál nem érdekli az a tanárt hogy ez engem leköt vagy nem, csak az hogy legyen kiolvasva.
Hát én pedig nem fogom kiolvasni. Max kapok egy egyest, az még úgy se nagyon volt nekem:D
Légy jó helyett inkább elolvasom még egyszer a kincskeresőt, vagy a pál utcait. -
karajjj #53 hát te hülye vagy, a Légy jó mindhalálig az egyik legjobb kötelező -
karajjj #52 mert baszki az a könyv gyenge lányregény unatkozó kiscsajoknak -
n3whous3 #51 Isten szerelmére, magyarok által megfilmesített könyvről te ne akarj levonni semmi következtetést, kalap szar az itthoni film ipar, ritka a kivétel :) -
#50 Hát én megnéztem filmben, elég is volt. mondjuk még mindig jobb mint a kőszívű ember fiai. A legjobb kötelező olvasmány akkor is a Kincskereső Kisködmön. -
n3whous3 #49 Pedig az pl elég jó könyv, nem úgy, mint egyes tényleg ktelezően olvasható szarok -
#48 a fiúk miért nem olvashatnák? Nem csak lányoknak való. tudod nem csak nyálas romantika van benne, hanem akció, meg egy kis horror:D jó az hidd el. Mondjuk ha befejeztem, akkor meg a légy jó mindhalálig-ot kellene elolvasni, kötelező olvasmány lenne, de leszarom mondjuk. -
karajjj #47 ha fiú létedre azt olvasod, akkor elég buzoid vagy, de mondjuk ezt már eddig is tudtuk... -
#46 4 óra gitárgyakorlás=4 óra guitar hero egyhuzamban :o
a twilight meg szimplán lol -
#45 Jó is az -
#44 tudod milyen jó az:D
-
karajjj #43 twilight _S:DF_AS:DF_A:SF_D:ASF:_DASfdasfd -
#42 Nem, abban a 12 órában már kb 4 órát gyakorlok gitáron, illetve olvasom a twilight-ot. -
n3whous3 #41 lol 1:50-től -
#40 #31 -
karajjj #39 miért doktorúr? ne legyen már ennyire ideges -
#38 Kussoljál már bazdmeg-.- -
karajjj #37 jajj doktorúr, ne muzsikáljon már... -
#36 Hát ahhoz képest elég sok van. viszont amit letöltöttem ott nem csak zongora van, hanem meg vannak adva a külön hangszerek hogy ez gitár, ez harmonika, stb. elég érdekesek:S -
#35 De gondolom amik alapból benne vannak az elég véges készlet.. :/ -
#34 Kösz, örök hála, ez megoldotta a problémát.
#33: ami a videóban van zene, alapból nincs benne a játékban, amint mondtam midi file-ként kell letölteni. én már töltöttem le, hát őőő... elég érdekes:D
de az alap zenék nem ilyen nehezek, és mondom, lehet változtatni hogy milyen nehezet akarsz. -
#33 Lehet kifogom próbálni, de az 1:50 után elég izé...
#12: Ezt az én képem, tolvaj! :D -
#32 mama2 vegyél inkább tony hawk ride-ot legalább kicsit mozogsz -
#31 mama, még mindig eljáccol 12-13 órákat egyhuzamban? -
spy803 #30 Indítsd úgy a játékot, hogy a billentyűkiosztást angolra teszed a windowsban. -
karajjj #29 azt se tudod, hogy az mit jelent... -
#28 az is jóvan. már 3x újra kellett csinálnom mert levágtam a fejét egy késsel, de most egészséges.