17
  • zola2000
    #17
    ?
  • Sir Ny
    #16
  • zola2000
    #15
    Nem hinném, mind a nintendo 64 mind a gamecube a maga korában a legerősebb gépek közé tartoztak, az előző generáció legszebb játékai közül sok volt nintendo gamecubes, a nintendo 64 grafikája is egy kész csoda volt a playstation1 darabos grafikájához képest, erre a nintendo átvette a sony stratégiáját (gyenge de sikeres gép), a sony meg most erőgépet csinált.
  • Sir Ny
    #14
    "amivel el akarta érni az eddig nem megcélzott vásárlóközösséget"

    hazudsz. a nintendo PONTOSAN ugyanazt a vásárlóközösséget célozza meg a Wii-vel, mint tette azt annó régebben a többi gépével.
  • Magnificat
    #13
    a gamereknek ebből semmi hátrányuk, egész egyszerűen a Nintendonak sikerült egy olyan társadalmi réteget megfognia, amit előtte jó ideje senki másnak. Ez a réteg vett egy rakat Wii-t, ők örülnek, nintendo örül, egyedül a Sony és Microsoft nem örül, hogy nem neki sikerült... A wii olyat adott, ami elkorcsosult manapság, és mint kiderült, van rá igény... szóval nincs itt szó királyság faktorról, melyik a jobb hardver e-penis lengetéstől, pusztán arról, hogy a nintendo ki merte hozni a mainstreamtől különböző konzol verzióját, amivel el akarta érni az eddig nem megcélzott vásárlóközösséget, a Sony és az MS nem tette, és bejött a Nintendonak... gratz nekik, jó a wii (bár nekem nincs), mármit is próbáljanak állítani róla a konkurens cégek...
  • zola2000
    #12
    Na igen, de vedd azt hogy ps3mon nincs warez, xbox360on bonyolult és a banhullámok+garanciavesztés miatt nem nagyon elterjedt, wiin sajnos a softmod, és mivel nem hallani wii bannokat, nagyon elterjedt, de persze a wiifit vásárló titkárnők nem értenek hozzá, de aki a zelda/metroid/fatal frame/tenchu4/mh/dq... miatt vesz wiit azok már jobban értenek a dolgokhoz. Ugyanígy nyugaton a pspt/dst is széjjel warezolják, mondjuk japánban meg nem.
  • Sir Ny
    #11
    6 millió zelda és 4 millió metal gear solid 4? azt hittem, ennél jobban fogynak a wii játékok, mert ez arányaiban eléggé gyengusz.
  • zola2000
    #10
    Ja a nők többségét nem érdekli a zelda, de 6 millióan megvették wiire, ami több mint amennyi metal gear solid 4 fogyott ps3ra, és persze a monster hunter 3ból is elment vagy egymillió, úgy hogy japánon kívül még nincs is! Tehát nem olyan sikertelenek a wiis hc címek a többi konzolhoz képest, persze a 30milliós wiifit eladásoltól és az xbox360tól elmarad, de a pcnél sikeresebb, valahol a ps3 szinten áll (cod5 wii 1,5 millió, metroid3: 2 millió, szerintem a dragon quest 10is siker lesz, főleg hogy a square-enix elnöke megmondta hogy a final fantasy 13 után a játékaik angol változatai egyszerre jönnek a japánnal).
  • feamatar
    #9
    de valószínűnek tartom, hogy a nők nagytöbbségét nem érdekli a DQ 10, sem a metroid vagy a zelda és még egy csomó más cím se. Sem a másik két konzol által nyújtott játékvilág.
    Rövid, nem belemélyülést igénylő kikapcsolódás. Nintendonak siker, gamereknek viszont...
  • zola2000
    #8
    Mióta a legstílusosabb játék, a dragon quest 10. része wiire lesz, azóta ezt nem mondanám, meg az n játékai is nagyon stílusosak.
  • DjDano
    #7
    A Wii az igénytelenek játékgépe... A csajok igénytelenek :))
  • neoG
    #6
    Tényleg!Bocsánat a tévedésért, köszönöm, hogy szóltál!
  • Sir Ny
    #5
    de legalább nem írnád az X-Box után, hogy így írják helyesen. (nem így írják)
  • neoG
    #4
    1.Ha Te is tudod, hogy nem ide tartozik, akkor miért ide írod?
    2.A légierő nem játékra vette gondolom, és nem is BR filmeket nézni.Aki azt mondja, az X-Box-ra (ja, mert amúgy így írják helyesen;) ), hogy király, az azért mondja, mert ő játékra vette.

    De ha Neked a légierő a mérvadó, illetve otthonod védelmét nem tudnád megoldani egy brutális erejű központi egység nélkül, akkor Neked a PS3 a tökéletes választás
  • hPi
    #3
    Az általad istenített PS3-nak is vannak jó tulajdonságai, az MS cuccának is, és a Wii-nek is.
    Ízlések és pofonok. Neked a PS3 tetszik, másnak más.
    A cikk nem arról szólt, hogy melyik a "király", még csak össze sem hasonlította különböző konzolok képességeit, hanem arról, hogy vannak emberek, akiknek a Wii jobban tetszik, jobban bejön.
    Jellemző, hogy a cikkhez nem vagy képes hozzászólni, csak rögtön fikázni azt, ami neked nem jön be...
  • zola2000
    #2
    Egyszerű: játékra a wii a legjobb, szuperszámítógép építésre a ps3 a legjobb, szervízlátogatásra xbox360at kell venni.
  • Fórumharcos
    #1
    Ez nem ide tartozik.
    Az amerikai l?gier? 2200db ps3'at vett,különböz? védelmi rendszerekhez!
    Akkor is vettek ill nagy sz?mban rendeltek mikor meg sem jelent!!(nem csak az amerikaiak)
    Miért nem XFOST vagy wii't vettek?Ha akkora KIRÁLY"?"