8
-
#8 A Far Cry 1 és 2 esetén is az a legrosszabb, hogy alapjában jó lenne, de valamivel iszonyatosan elrontották. Az egy számomra hibátlan volt akkoriban, amíg nem jöttek a mutánsok. A 2-ben meg hát igen, a változatlanság. -
#7 Az biztos, hogy a kettes nekem sokkal de sokkal jobban bejött, gyönyörű grafikájával és az egész témával, bár a főszereplő betegsége túl "gépies" volt. De akkor is, alig várom a hármat. -
gombabácsi #6 Az 1 azért volt jó mert jó nagy terep volt de mégse az a kihasználatlan tök nagy szabadon bejárható ami a 2-ben.
És persze az 1-ben marha jól megtervezték a pályákat.
Én kb. 6x végigvittem az 1-et. :) -
portable #5 A 2 nagyon nem jött be.
Az egy az viszont nagyon jó volt! -
bitbandita #4 Érdekes, a Guruban pont az ellenkezőjét írják: "...készített egy interjút a Ubisoft egyik írójával, Kevin Shortt-tal,... sőt még azt is elárulta, hogy a csapat egy új környezetben gondolkodik, tehát valószínűleg elhagyják Afrikát."
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/Keszul_a_Far_Cry_3 -
#3 Én szerettem az FC2-t. Ettől függetlenül voltak benne hülye dolgok, remélem ezeket kijavítják és egy "tökéletes" játékot készítenek. -
#2 Igen, szar volt a 2, hatalmas ziccert hagytak ki vele. Kicsit az Assassin's Creed hibába estek. Szép játéktér, ígéretesen indul, aztán kipukkad. -
#1 FC2 iszonyat monoton volt, a helyenként újratermelődő ellenfelekről nem is beszélve... ha a 3 is ilyen lesz, kössék fel magukat.