15
  • GLewy
    #15
    Én is menni akarok az előttem szólókkal egyetemben mert végigolvastuk a cikket.. :)
  • [HUN]FaTaL
    #14
    Az SG vezetőjét is tessék lecsukni amiért lehozta ezt a cikket. Közröhely...
  • Mike at home
    #13
    őket amúgy is
    az összes terroristapedofil és pedofilterrorista az ő rendszerüket hazsnálja
  • Mike at home
    #12
    az újságokat is perelik, mert irtak az esetről?
  • Scroll
    #11
    Inkább azokat kéne büntetni akik végignézték az egészet, de semmit sem tettek, hogy meg akadályozzák vagy leállítsák! Ők inkább bűnrészesek.

    Ja és, hogy én is tovább vigyem a fonalat: magát az internet kitalálóit meg a http és TCP protokollok kifejlesztőit meg a videótömörítő céget akik a szóban forgó videó tömörítéséhez szükséges eljárást kifejlesztették, ja és persze a webböngészők fejlesztőit hiszen nélkülük sem látnánk az egészből semmit, kellene dutyiba zárni. MegaLOL!
  • Garrett27
    #10
    Itt a hsz-ek kezdenek tragikomikumba csapni, de akkor én is hozzáteszem a magamét: ugyanis elfejtkeztetek egy fontos mellékszereplőről: a videók mellett, alatt és fölött megjelenő reklámokról - tehát azok a reklámok fizetői és üzemeltetői is megérdemlik a börtönt, mert haszonélvezői voltak ezeknek a videóknak azzal, hogy aki megnézte őket, valószínűsíthetően kattintgatott a reklámokra is!
  • KillerBee
    #9
    Egyetértek highpointtal. Mindenkit be kell perelni és le kell csukni, akinek bármi köze volt, akár közvetve is, a bűncselekményhez. Tűrhetetlen, hogy csak a tényleges elkövetők bűnhődjenek, miközben további bűncselekményekre buzdítva szabadon grasszálnak mindazok, akik lehetővé tették a bűn elkövetését. Beleértve természetesen a fogyatékos gyereket és szüleit is, hiszen nélkülük nem jöhetett volna létre a bűncselekmény!!!

    Meg kell tisztítani a világot a bűntől! Atomot a világnak, pusztuljon az emberiség írmagja is!

    Visor #8: Szerintem te nem érted a lényegét annak, amit highpoint írt.

    Throme #7: Így van. Egyre többen próbálnak pénzt kizsarolni a Google-ból, lásd pl. a Street View miatti támadásokat. Hiába, ez a büntetése egy sikeres és innovatív cégnek, rámásznak a gerinctelen haszonlesők.

  • Visor
    #8
    Látom nem érted a lényegét. Itt most az van, hogy a Google-t próbálják ostromolni azért, mert néhány hülyegyerek zaklatott egy fogyatékost és azt videora rögzítve feltették a netre. Ha most olyan rendszer lenne amit te éppenséggel elképzelsz akkor már régen nem lennének szolgáltatók és nem lenne senkinek sem Internet. Egy csomó ilyen videot látni különböző videomegosztókon. Azzal viszont egyet értek, hogy az olyan felhasználókat meg kell bűntetni, akik ilyen jellegű videokat raknak fel az Internetre. Ehhez is van egy csomó lehetőség.
  • Throme
    #7
    ...zárjuk az egész világot egy milánói dutyiba.

    Ott kellett volna abbahagyni ezt az egész viccparádét, mikor megbüntették a video készítőjét és feltöltőjét, valamint leszedték a filmet.

    Divat lett a Google-t támadni. Nagyn parázhatnak tőle!
    Vagy inkább a kapzsiság, hogy más nem kap a zöldhasúakból...
    Szánalmas!
  • nimrod515
    #6
    Azok is mennyenek sittre akik vigyorogtak a retardálton?
  • kukacS3K
    #5
    meg az anyját és apját annak a gyereknek aki felvette az egészet... ez most nem volt ironikus :D
  • highpoint
    #4
    Igen, akkor őket is! Sőt! Ha az elkövető gépén Windows van, akkor Bill Gates-et is, ha pedig Linux, akkor Linus Torvalds-ot is! És persze az üzletvezetőket, ahol a bűn elkövetéséhez használt eszközöket vette! Ne ússza meg egyikük sem a felelősségre vonást!!!
  • Flang3r
    #3
    és mi van , ha a TOR segítségével töltötték fel a kérdéses videoanyagot? akkor a TOR fejlesztőit kell alaposan megbüntetni vagy mi?

    Kapcsolódó link: https://torproject.org
  • highpoint
    #2
    Szerintem bűnös! És le kell csukni annak az ISP-nek a vezetőjét is, akinek a a feltöltő az előfizetője volt. Valamint dutyiba azoknak a távközlési cégeknek a vezetőivel, akiknek a hálózatán végighaladt az ominózus felvétel.
    Fel kell kutatni és példásan megbüntetni annak a (feltehetően) mobilcégnek a vezetőit is, akiknek a készülékével a videó készült!
    Példát kell statuálni, csírájában elfojtani minden ilyen tevékenységet, hogy megelőzzük a bűnözés elharapózását!!!
  • Epikurosz
    #1
    A Google ártatlan. A rossz hír hozóját nem lehet megbüntetni.