56
Az Uljanovszk AvtoZavod járművei:-)
-
#16 és mibe akadtál el vele? -
#15 ültem benne nem1x, nekünk nívánk volt annó, az is átmegy mindenen, de ehhez képest csak kisautónak nevezném :D viszont nem halk h úgy mondjam :D -
#14 Én meg szinte napi rendszerességgel használtam cirka 6 éven keresztül.Terepen.Ennyi. -
#13 mire akarod használni ? -
#12 Milyen sűrűn kell tankolni? -
#11 Nem, ez nem vicc. Tényleg jó terepjáró. Nekem is volt egy, terepen verhetetlen! -
#10 15-öt eszik 100-on -
#9 és mennyit fogaszt egy ilyen?
gondolom 1-1 gázfröccsnél benyakal fél litert -
#8 Link -
DIESEL DOG #7 Hát ha igazi terepjárót szeretnél akkor UAZ-t veszel.
Egyszerűen nincs előtte akadály. Volt szerencsém vezetni 469-est, nekem talán egy valami nem tetszett a holtjátékos kormány, vagy csak a kormánymű már nem volt túl jó állapotban. De összességében élmény... :D
Egyszóval egyetértek Vlalával, mint ahogy Ő írta: A vaddisznó, könyörtelen, megállíthatatlan, atombiztos, orosz terminátor kifejezésekkel lehetne jellemezni. Nincs előtte akadály.
-
tom235 #6 Nemhinném, hogy annak szánta. Terepen bármikor lealázza a sok mai bőrbelsős, autómataváltós ipari hulladékot. -
#5 jójez olyan mint a niva. max 40et meg, de azt árkon-bokron -
#4 A vaddisznó, könyörtelen, megállíthatatlan, atombiztos, orosz terminátor kifejezésekkel lehetne jellemezni. Nincs előtte akadály. :)
Ezt ugye viccnek szántad ?
-
Vlala #3 Sajna a tulajdonomban mégf nem volt, de egyszer volt szerencsém kipróbálni egy 469-est.
A vaddisznó, könyörtelen, megállíthatatlan, atombiztos, orosz terminátor kifejezésekkel lehetne jellemezni. Nincs előtte akadály. :)
Gyengéi: nincs benne légkondi, elektromos ablak és DVD-s hifirendszer. Csak viccelek.
A váltójára figyelj, mert nem szinkronizált, ha óvatlanul kezeled, jó nagyokat tud reccsenni. -
#2 nem túl régi? -
#1 Azért nyitottam a topikot,mert kíváncsi vagyok hogy ki hogy s mint vélekedik az UAZ típusú járművekről.Én egy 469-est vagy 69-est szeretnék vásárolni,érdekelne a tulajok véleménye az autókról,mik a gyengéi,mire érdemes figyelni a sofőrnek stb.