8
-
#8 Várjuk szeretettel,jól fog jönni a sok "vámpíjos" filmek után.
-
Barakukk #7 Valkűr is nagyszabású volt, azt is majdnem egy évig tologatták, ha nem tovább és semmi gond nem volt sem a filmmel, sem a bevételekkel. -
bitbandita #6 Szerintem meg Benicio Del Toro k.rva jó választás a főszerepre. Ebből a trailerből mondjuk nem derül ki, de hidd csak el. Sőt, inkább nézd meg ezt az előzetest, sokkal többet elárul a hangulatból is: http://www.youtube.com/watch?v=VS02xaTIdRI
Hugo Weaving meg azzal a bajusszal és akcentussal... priceless :) -
FefeeX #5 Áhh, de jó az előzetes szerint... És szerintem egyrész a színészek miatt, másrészt meg a sok újramunkák miatt, valószínűleg nem sz@rral gurigáznak, ha rossz lett a vágás, stb, akkor csinálják is újra, nagyon is sok múlhat ezen... -
emile zola #4 érdekes filmnek tűnik, A. Hopkins +1 pont már alapból.
A farkas hapsinak viszont eléggé debil feje volt alkalmanként, én inkább röhögten rajta mintsem megijedtem volna:D -
Etinger #3 Elfman úgy tűnik szeret balhézni, nem ez az első eset. Mondjuk Paul Haslinger erősen költség kímélő megoldás :D:D -
Wolfi24 #2 Pedig rohadtul érdekel a film, de hogy mi a szent szar ülnek rajta ennyi ideig? Ha már újravágták remélem durvábbra. Én meg remélem, hogy nem úgy állnak hozzá, mint az új Sherlock Holmes film. Oda illik a humor. Ide már annyira nem, szóval humor nem kell (max egy kis minimálisat), horror hangulat és amiben egyet értünk egy kis drámát is bele. :) -
bladesoft #1 "Danny Elfmannak ajtó" Vajon miért nem tudom elhinni hogy miatta nem lesz jó ez a film?
Reméltem hogy ugy állnak hozzá mint az új Sherlock filmhez.Több kaland (mint akció) több humor minimális dráma.