6
  • kalapos01
    #6
    "Szvsz ha elkérte volna a zsét, simán odaadta volna... "

    Anyám..., ez komolyan mondod? Szerinted őt a pénz érdekelte? Ha hozzávágtál volna több millió dollárt, akkor szerinted letelepedik és abbahagyja a szerepjátékot? Nem biztos, hogy megértetted a film lényegét.
  • Blasta
    #5
    Akárcsak nálam, szintén csalódás.
    Pláne a vége!!! Akkora idióta, a valóságtól 100%-osan elrugaszkodott sztori, hogy ihajj. (ez még nem is lenne baj, ha nem a valóságon alapulna, a jelen valóságában játszódna a film).
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    Az egészben a legjobb: a végén megpróbálja Steven levágni 1.75millára a csajt, aki Lamborghini-ket tör össze és szerelmes az öcsibe. Szvsz ha elkérte volna a zsét, simán odaadta volna... csak akkor ugye nincs drámai befejezés, sírás meg halál a szinházban, broááf.
  • TeDDyRuSh
    #4
    Nekem az egyik kedvencem lett. Igazi romantikus mese, hatalmas szitus poénokkal. Kár hogy nulla hájp mellett és egy évvel az amcsi premiaer után dobták ki itthon. Vagyis mivel feliratos mindenképp, ezért warez téma lett belőle. Nekem egy bajom volt vele, hogy kb 5x éreztem úgy, hogy itt a film vége..aztán mégsem. Amúgy mindenkinek ajánlom.
  • feamatar
    #3
    Tegnap láttam. Nagyon vártam, és... határozottan csalódás. A történet hézagos és erőtlen. Az egész film alatt mindvégig azt éreztem, hogy ez lehetne valami sokkal nagyobb, sokkal jobb is. Kis apróságokra annyira odafigyeltek, mégis az egész film nem áll össze. Talán hosszabb kellett volna hogy legyen. Amikor kijöttem, úgy éreztem, mintha 90 perc lett volna azért éreztem sűrűnek és nem kifejtettnek. Most látva hogy 113 perc? geeez...

    Ami viszont nagyon tetszett: az operatőri munka, és a soundtrack. A film szép, gyönyörű, az OSTt meg be kellett szerezem.
  • bippo
    #2
    Lehet, hogy velem van a baj, de én is unatkoztam a film alatt.
  • dartois83
    #1
    Habár a barátnőm elaludt rajta (otthon néztük), nekem azért tetszett a film, elég sajátos hangulata van, bár néha kicsit szüreálisan csapongónak éreztem benne az eseményeket, meg kell hagyni, nem egy jellegtelen, sémákra épülő romantikus komédia. Tényleg jók a színészek, és bár valóban nem nézi meg újra és újra az ember, mégis mindenképpen ajánlani tudom a megtekintését.