Hangfal javítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kösz!
akkor meg ez a nyerõ:
azt hittem a bemenet felõl(#7)
ha nem csak rátekered akkor tényleg neked is jobb less😊
azt hittem a bemenet felõl(#7)
ha nem csak rátekered akkor tényleg neked is jobb less😊
Apunak mindig igaza van! Most is.
szerintem vidd el szakemberhez, jobb lesz az úgy mindenkinek.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
mondjuk ha dobnál róla egy képet...
mert látszik, hogy nem értesz hozzá és hát ebbõl a leírásból nem igazán jön át, hogy hogy kéne megoldani a problémád, meg milyen hangfal ez egyáltalán
mert látszik, hogy nem értesz hozzá és hát ebbõl a leírásból nem igazán jön át, hogy hogy kéne megoldani a problémád, meg milyen hangfal ez egyáltalán
hogyan szakítottad le? <#idiota>#idiota> kábelnél fogva csapkodtál vele valakit vagy mi?
All hail the double x!
Hát ha tényleg jack dugó volt a hangfalban - amin csodálkozok - akkor sem a sztereo fajta hanem a mono jack. Szóval nem jót vettél.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Üdv emberek!
Kellene némi segítség. Leszakadt A jack dugó a hangfalamról. Vettem másikat és az lenne a kérdésem, hogy - van egy fehér és egy piros drót - melyik drót hova megy? Ugye a dugó alján van egy lyuk meg az oldalán kettõ.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Kellene némi segítség. Leszakadt A jack dugó a hangfalamról. Vettem másikat és az lenne a kérdésem, hogy - van egy fehér és egy piros drót - melyik drót hova megy? Ugye a dugó alján van egy lyuk meg az oldalán kettõ.
Elõre is köszönöm a segítséget!