Chrome bővítmények: egy lépéssel közelebb

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vorpal
Jogos. Bizalom és megszokás kérdése ám lásd alább.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Vorpal
Neked nem nagy történet, nekem sem, de vannak felhasználók akiknek igen. Sokszor kapok errõl visszajelzést. Egyszerûen nem értik mi történik és félnek tõle, hogy elrontanak valamit. Persze te majd megmondod a vicceset.

Lost Lont
Sõt, én kimondottan nem szeretem, ha a gép nem közli, hogy most spontán mit mûvelt. Legalább írja ki, hogy csinált valamit, de még inkább kérdezze meg elõtte, hogy megtegye-e.

Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.

Sikerült a lényeget leszûrni úgy látom 😊
Abban zseniális, hogy nem veszed észre? 😊 FF meg feldob egy ablakot az indításnál hogy új frissítések vannak és telepíted e. Nagy történet OK-t nyomni 😊

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Vorpal
Érdekes, hogy elfogyott a józan ész a FFoxnál ott amikor frissítés után felugrik a bõvítmények ablaka, ha jól tudom még újraindítás is következik.

Bõvítménnyel oldható ez a probléma, de a Google-nak zseniális frissítési rendszere van. Nem veszed észre és megtörténik a csoda. Példaértékû. Talán erre akart az sg utalni.

"A Google megoldásának egyik elõnye, hogy a felhasználó által telepített bõvítmények automatikusan frissülnek, mihelyst a bõvítmény fejlesztõje egy új verzióval áll elõ."

No nem mintha a FF bõvítményei nem frissülnének maguktól 😊 Szóval ez nem elõny.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"