Ezeröcsi

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Ez a mûsor állat. Szerintem :o)

A rádiós mizériát telibefosom :|

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

pzoli00
Nekem sem jön be, mint rádió, de ez a két figura nagyon, anno a TotalCar-t is szerettem, de sokan vannak ezzel így

w77d
Neo FM.. adtam neki egy esélyt, de rájöttem hogy egy nagy szar...

ott a pont, Jani pácsi megmondta 😄
Vaxi
szarok a rádiókra, politizálás és anyázás van belõle mindenhol.
nem elég, hogy párt állás szerint meg van osztva az ország, most még slágeres és antislágeres klikk is van.
borosékat én is sajnálom, az õ mûsoruk jó volt, és valszeg valahogyan el is intézik, hogy újra adásban legyenek.
vagy ha nem, hát nem

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Loál János
Érdekes, ezek a jelzõk a Slágerre is stimmeltek. <#gonosz1>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

pzoli00
egyébként valószínû (99%), hogy Bochkorék is hamarosan ott kötnek ki, szóval showmûsor terén Neo (Boros-Bochkor-Voga trió + Winkler-Bazsó duó) verni fogja a Class-on induló Balázs féle reggelit. Szerintem! Aztán majd meglátjuk.

de most kit érdekel ez a nagy sztrájk, hogy fúúú én ezt nem hallgatom???
ki nem szarja le?
aha, csak azt nem értem hogy aki nem hallgatja a neót, honnét tudja hogy szar ?
csak azért mert nem az a neve amit megszokott.. gratulálok...

pzoli00
minden hétköznap 16:00 - 18:00 itt

http://radioneo.hu/files/radio3.html

pzoli00
Neon Winkleréken kívül még mást nem hallgattam, akkor inkább Class, de régen a Slágert sem hallgattam, csak a Bumerángot, zenei téren inkább a Danubius jött be, viszont ha jobban utánnanézel Class FM = Danubius a mûsorvezetés terén + azért változatosabb zenét kínálnak mint anno a Danubius. Abból a szempontból mindenkit megértek, hogy igen két nagy múlttal rendelkezõ rádió hallgatott el, de amikor egy korszaknak vége kezdõdik egy új és ez már pár ezer éve így megy itt a Föld nevû bolygón.

Esplanade
linkt!

Lord Nomak
Na igen, biztos azok tévednek a minõséget illetõen akik a Slágert hallgatták nem pedig az a kb 100 ezer ember aki a Neot meg a Klassz rádiót hallgatja most vagy mit.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

degenerator
amugy is baj van azzal, aki radiot hallgat.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

MR ME
😄DDDDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kemszi2
na ezen most jót röhögtem😄
vaterán sok régi rádiót árulnak..

Én a régi rádiókat akarom hallgatni nem ezeket az újakat! Ez az egész politikailag lett így rendezve... de én ettõl a témától inkább elzárkózom...
így jártak...
pxxl
3.5 millió magyart <#idiota><#hehe>

All hail the double x!

kit érdekel az a szar sláger?
áruló?<#zavart2>
miért is lenne áruló ?

LaszloLedzenyi
reklám=ban külömben is áruló vagy

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Apus
azthittem Lada topic😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

pxxl
kit érdekel a szar neo fm? igénytelen emberek, igénytelen zene, beszélni alig tudnak, szánlom, és ez került a sláger helyére...grat <#wilting>

All hail the double x!

jaja, meg jó zenék is vannak benne 😄

mirõl szól?
V43 1105
REKLÁM -.-

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

pzoli00
Winkler Robi és Bazsó Gábor új rádiómûsora a nemrég indult Neo FM-en. Szerintem brutál jó ez a formáció, minden nap hallgatom õket.

← ElőzőOldal 2 / 2