81
Ezeröcsi (Neo FM) Winkler/Bazsó
-
#41 3-an voltak.... és jó pofák voltak :)
-
#40 :D Nem a slágerről beszélsz?? Na az aztán egy nagy paraszt adó volt! Remélem a Bumerángot sem halljuk többet! Mondjuk én sosem hallgattam! 2 agyatlan tuskó aztán azt hiszik jó pofák.
Szóval én kifejezetten örülök hogy nincs sláger! Remélem soha nem is lesz többet! -
#39 LOL mert eddig nem a politika befolyásolta a média által eléggé befolyásolt rádiókat.
Hol élsz ember?? -
#38 A két rádió egy nagy kaka, még a class fm elmegy, arra azt monodm maradjon de remélem ez a mátrix féle neo mihamarabb megszűnik. Még hogy jó zenék mennek rajta? Aki ezt monjda nincs zenei izlése:D Igénbytelen paraszt -
#37 Mert a Sláger olyan borzasztó igényes volt. Borosék voltak a legalja, fárasztó, idióta, igénytelen, közönséges műsor volt. Bár a mainstream médiumokról úgy általában csak ezt lehet elmondani. -
#36 Miért van azzal baj, hogyha valaki rádiót hallgat? Esetleg a kicsiba is vegyen TV-t és ne hallgasson rádiót??? -
karajjj #35 köszi, erre vártam -
Szabi1991 #34 "Politikamentes közéleti műsort vezet a két korábbi autós újságíró
Az indulás napjától hétköznap délutánonként délután 4-6 között jelentkező Ezeröcsi címéről Bazsó Gábor az [origo]-nak azt mondta, egyrészt utal az előző rendszer ezerötös presztízs Zsigulijára, a két újságíró autós gyökereire és jelezni szándékozik a műsor közvetlen hangvételét is.
Bazsó azt mondta, nem autós, hanem elsősorban - a politikát kerülve - közéleti témákról fognak beszélgetni vendégekkel, egymással és a betelefonálókkal. Ugyanakkor "az autós témákat - különösen a délutáni drive time sávban - nem lehet megúszni, nem is akarjuk, és nem is állna jól" - mondta Bazsó, hozzátéve, hogy a kezdetektől fogva Winklerrel közösen tárgyaltak a Neóval.
Bazsó és Winkler korábban évekig közösen szerkesztették a Totalcar című internetes újságot illetve azonos nevű tévéműsoruk is volt. Bazsó jelenleg az Index videós részlegét vezeti, Winkler a Totalcar főszerkesztője. " -
karajjj #33 de még mindig nem írtad le, hogy miről szól :D -
#32 Erről van szó! -
#31 Ez a műsor állat. Szerintem :o)
A rádiós mizériát telibefosom :| -
#30 Nekem sem jön be, mint rádió, de ez a két figura nagyon, anno a TotalCar-t is szerettem, de sokan vannak ezzel így -
#29 Neo FM.. adtam neki egy esélyt, de rájöttem hogy egy nagy szar... -
karajjj #28 ott a pont, Jani pácsi megmondta :D -
#27 szarok a rádiókra, politizálás és anyázás van belőle mindenhol.
nem elég, hogy párt állás szerint meg van osztva az ország, most még slágeres és antislágeres klikk is van.
borosékat én is sajnálom, az ő műsoruk jó volt, és valszeg valahogyan el is intézik, hogy újra adásban legyenek.
vagy ha nem, hát nem -
#26 Érdekes, ezek a jelzők a Slágerre is stimmeltek. -
#25 egyébként valószínű (99%), hogy Bochkorék is hamarosan ott kötnek ki, szóval showműsor terén Neo (Boros-Bochkor-Voga trió + Winkler-Bazsó duó) verni fogja a Class-on induló Balázs féle reggelit. Szerintem! Aztán majd meglátjuk. -
karajjj #24 de most kit érdekel ez a nagy sztrájk, hogy fúúú én ezt nem hallgatom???
ki nem szarja le? -
Szabi1991 #23 aha, csak azt nem értem hogy aki nem hallgatja a neót, honnét tudja hogy szar ?
csak azért mert nem az a neve amit megszokott.. gratulálok... -
#22 minden hétköznap 16:00 - 18:00 itt
http://radioneo.hu/files/radio3.html -
#21 Neon Winkleréken kívül még mást nem hallgattam, akkor inkább Class, de régen a Slágert sem hallgattam, csak a Bumerángot, zenei téren inkább a Danubius jött be, viszont ha jobban utánnanézel Class FM = Danubius a műsorvezetés terén + azért változatosabb zenét kínálnak mint anno a Danubius. Abból a szempontból mindenkit megértek, hogy igen két nagy múlttal rendelkező rádió hallgatott el, de amikor egy korszaknak vége kezdődik egy új és ez már pár ezer éve így megy itt a Föld nevű bolygón.
-
#20 linkt! -
#19 Na igen, biztos azok tévednek a minőséget illetően akik a Slágert hallgatták nem pedig az a kb 100 ezer ember aki a Neot meg a Klassz rádiót hallgatja most vagy mit. -
#18 amugy is baj van azzal, aki radiot hallgat. -
#17 :DDDDDDDD -
#15 na ezen most jót röhögtem:D -
Szabi1991 #14 vaterán sok régi rádiót árulnak.. -
DIESEL DOG #13 Én a régi rádiókat akarom hallgatni nem ezeket az újakat! Ez az egész politikailag lett így rendezve... de én ettől a témától inkább elzárkózom... -
karajjj #12 így jártak... -
#11 3.5 millió magyart -
karajjj #10 kit érdekel az a szar sláger? -
karajjj #9 áruló? -
Szabi1991 #8 miért is lenne áruló ? -
#7 reklám=ban külömben is áruló vagy -
#6 azthittem Lada topic:D -
#5 kit érdekel a szar neo fm? igénytelen emberek, igénytelen zene, beszélni alig tudnak, szánlom, és ez került a sláger helyére...grat -
Szabi1991 #4 jaja, meg jó zenék is vannak benne :D -
karajjj #3 miről szól? -
#2 REKLÁM -.- -
#1 Winkler Robi és Bazsó Gábor új rádióműsora a nemrég indult Neo FM-en. Szerintem brutál jó ez a formáció, minden nap hallgatom őket.