Ezeröcsi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A rádiós mizériát telibefosom :|
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nem elég, hogy párt állás szerint meg van osztva az ország, most még slágeres és antislágeres klikk is van.
borosékat én is sajnálom, az õ mûsoruk jó volt, és valszeg valahogyan el is intézik, hogy újra adásban legyenek.
vagy ha nem, hát nem
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
ki nem szarja le?
csak azért mert nem az a neve amit megszokott.. gratulálok...
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
All hail the double x!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h