Generációváltás a tévék piacán
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó kis marketing fogás ez is, én abban a tudatban voltam hogy mindegyik LED-es megvilágítású cucc ugyan úgy mûködik..
Azért hozzáteném azt az apro tényt, hogy ezeket az árakat a saturn rég lefölözte 82cm Sharp 80eft bluray sony 350-es tipusa 45eft belépö kategoriás kicsi laptop 40eft ért volt. Chriss745-nek meg totál igaza van két LED kategoria van a vékony de szar meg van a vastag s joh a vékonyakal(2-3cm) az a baj, hogy keretmegvilágítás elvén müködik s mig középre jut a fény a közbe esõ panel részt átvilágítja. De nem hiába eset le 2 hónap alat 100eft ot az ára. Az igazi ledek azért jobbak mint azt sokan irták is mert a panel háta mögöt helyezkedik el a teljes panel részen s ha ott nem kell fény akor kikapcsol. Fogyasztásrol meg anyit hogy 40" ban normál lcd fogyaszt 100-130W 42"os plazma átlagban 220-300W mig LED lcd 70-80W közt. Full LED megvilágítás LG , Sharp, Pilips, s még nem jelent meg de majd kidobják a Samsung B9000 szériája. U.I.: keretnélküli LG meg csak anyit takar, tetek elé egy plexit s kész.
Felhívnám mindenki figyelmét, hogy két féle LED TV létezik, és ne dõljetek be a Samsung marketing gépezetének (én majdnem bedõltem). A Samu LED TV annyiban LED, hogy a háttér megvilágítása led. Vékonyabb, kevesebbet fogyaszt, de ennyi. Nem szebb a két (szerintem szarabb sokkal). A normális LED TV amit én akartam venni, LED háttérvilágítású, de LED csoportok vannak bent, és kikapcsolnak azon a részen ahol nincs fehér. Ezért lesz a fekete tényleg fekete. Ezeknek a TV-knek a kontrasztja 2-3 milliónál kezdõdik, tényleg nagyon szépek de 3-4 kiló alatt meg sem mutatják õket.
A Samsung megemlíthetné a reklámjukban, hogy az õ 2 kilós tévéje az nem ilyen. Nagyon nagyon csalódtam a Samsungan...
A Samsung megemlíthetné a reklámjukban, hogy az õ 2 kilós tévéje az nem ilyen. Nagyon nagyon csalódtam a Samsungan...