Hamarosan valóság lehet a digitális emlékezet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És az egész feltölthetõ majd a CLOUD-ba?
mindent tudnak majd rólunk, még azt is amit mi nem.
sarah connors chronicles
mindent tudnak majd rólunk, még azt is amit mi nem.
sarah connors chronicles
__________________________ \"Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders.... \"
A#1
Ja, kémkamera, meg akar vesztegetni valaki, aztán itt a digitális emlékezet...
<#buck>#buck>
<#buck>#buck>
http://www.tradeximp.com/
Az a baj, hogy az agy nagyon is jól emlékszik, max mi hisszük azt, hogy nem jó hatásfokkal dolgozik, de az emlékek annyira beleivódnak a tudatalattinkba, hogy ha akarjuk sem tudunk megszabadulni tõlük, pedig ha meg tudnánk, nem lenne annyi lelkibeteg ember, akit egész életében kísért mondjuk a rossz gyermekkora, vagy a háború emléke, amitõl minden ajtócsapódásra összerezzen és kellemetlenül érzi magát, mert rossz emlék fûzõdik hozzá.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Ennél nagyobb ökörséget én még életemben nem hallottam.
Hangzatos, fellengzõs név a digitális adattárolásra. De mitõl lesz ez digitális emlékezet?
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
Pedig sokminden van, amit örülnék ha el tudnék felejteni. Ehelyett még akkor is emlékezni kell rá, amikor nem akarok.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Na a M$ kitalált megint egy olyan dolgot, ami tökéletesen értelmetlen az emberek számára!😊
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A központi megfigyelést könnyítik meg ilyen módon (másnéven decentralizált recording). Így maga a felhasználó rögzíti, amit csinál, már nem is kell kémprogram vagy globális szolgáltatókon keresztüli megfigayelés. Magaddal b@szol ki, ha ilyet hordasz.
Én sok dologra nem is akarok emlékezni😄DD Azért az emlékfelidézés digitális archívumból annyira nem egyszerû, ha a kérés a következõ: Tudod azt a labdás képet, ahol Józsi elesett! - Persze, tudom (mondjuk mi). A gép mit lökne erre?? 😊 Mikor volt ez pontosan? 😄D
Én sok dologra nem is akarok emlékezni😄DD Azért az emlékfelidézés digitális archívumból annyira nem egyszerû, ha a kérés a következõ: Tudod azt a labdás képet, ahol Józsi elesett! - Persze, tudom (mondjuk mi). A gép mit lökne erre?? 😊 Mikor volt ez pontosan? 😄D
Ha jól értem ezek szerint egy kamera vagy fénykép illetve hangrözítést nezeveznek itt digitális emlékezetnek.
jól jöhet a létezõ technológia a betegeknek de semmi új nincs ebben.
jól jöhet a létezõ technológia a betegeknek de semmi új nincs ebben.
Ez is mekkora baromság. Az egy dolog, hogy egy Alzheimer-kórban szenvedõ hord valami eszközt, de az egészségesek között egy-két retardálton kívül más nem tesz ilyet.
"A legnagyobb problémát jelenleg az audiofájlok és a videók jelentik, hiszen nagy helyet foglalnak és valahogy rendszerezni kellene õket." A rendszerezés egyszerû, ha a felvételeket dátummal idõvel kiegészítve nevezzük el. És havi majd évi bontásban tároljuk. A nagy helyfoglalás is relatív... minõségtõl erõsen függõ.
Szagok, ízek, hõérzet, tapintás... Na ezek eltárolása és visszaadása egyenlõre nem megoldott, ahogyan a kedélyállapoté sem. Pedig 1-1 élmény késõbbi megítélésénél az aktuális kedélyállapot is fontos lehet (pl. más élmény egy jó számot temetésen, vagy egy szórakozóhelyen meghallani).
Szagok, ízek, hõérzet, tapintás... Na ezek eltárolása és visszaadása egyenlõre nem megoldott, ahogyan a kedélyállapoté sem. Pedig 1-1 élmény késõbbi megítélésénél az aktuális kedélyállapot is fontos lehet (pl. más élmény egy jó számot temetésen, vagy egy szórakozóhelyen meghallani).
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...