7
 • Amergin
  #7
  A primitív összeesküvés elmélet gyártóknak, azoknak a megveszekedett barmoknak megint igazuk volt... Ideje kitisztítani a végbélnyílásaitokat, mert hamarosan oda is be fog kukkantani a "polgárbarát" rendőrség. Meg a "nemzetbiztonság", persze csakis az úgynevezett "demokrácia" védelmében és a "terror elleni háború" jegyében. Minden idézőjelbe írt kifejezés hazugság, amit mindenki tud, de tabu beszélni róla.
  Háromféle ember van: aki már volt börtönben, aki jelenleg is ott ül és aki majd még fog börtönben ülni...
  Tanítanak még József Attilát az iskolákban?
  És nem sejthetem mikor lesz elég ok előkotorni azt a kartotékot mely jogom sérti meg!
 • bertino
  #6
 • johnsmitheger
  #5
  Ha ez ennyire nyilvánosan bejelntésre kerül, akkor valójában már hol tartunk??? Lassan nem én leszek a user a gépemen, hanem 2-3 botnet plusz a titkos szolgák.
  Azért pár % cpu-t majd kérhetek meg egy két mega hdd-t? :)
 • nickwearby
  #4
  kurvára semmi közük hozzá
 • KillerBee
  #3
  A törvényeket azok a politikai bűnözők hozzák, akik a megfigyeléseket is elrendelik. Őket pedig nem tudod leváltani, mert akiket helyettük megválaszthatnál, azok is pont ugyanolyan bűnözők.
 • FoodLFG
  #2
  Nekem kicsit kusza hír eleje, végén meg már az oroszok is bejönnek a képbe. Miről van itt szó ? Egyébként az ilyen szintű megfigyelések nem ütköznek mondjuk valamilyen törvénybe ?

  Mindenesetre nekünk kell tenni annak érdekében, hogy ne legyen az ilyen surnyákoknak esélye megfigyelni minket.

  Bár gondolom a titkosszolgálatok eddig is meg tudtak figyelni, ha akartak, csak ők a kisemberekkel nem foglalkoztak (eddig ?).
 • endale
  #1
  Szép.
  Ezek után nem is merek mit ideírni, mert még felhánytorgatják hiteligényléskor, vagy a Londoni reptéren.