10
-
krk #10 +' -
krk #9 tévekettő-őn, ertéel-n?
TV2-n, RTL-en -
Harkat 89 #8 Akkor eg az RTL-n :) Rosszul emlékeztem. -
neoG #7 Charly, majom a családban?Ja, az sorozat, nem film.Akkooooooor Doktor Szöszi. -
Harkat 89 #6 Eredeti film? Csak nézétek meg mi lesz december 5. -én a TV2-őn. :)
-
Loverman #5 gyerekek ennyire agyalágyultak vagytok? "eredeti alkotás" annyiban mint nem folytatás/remake/prequel/akármi. ezt olyan nehéz felfogni?? -
kukacS3K #4 úristen, szerinted ezt komolyan írtam? csak arra akartam utalni hogy nem kell kibaszott eredeti ötletnek titulálni egy olyan történetet aminek a fő történése az hogy a fél világ darabjaira esik - szerintem ez nem egy gyűrűk ura -
bladesoft #3 LOL elég átgondoltad amit leirtál??? Hisz tényleg egy biólogiai vészhelyzetről szoló film (pl.Csernobil,Méhek,H5n1) vagy pl. egy természeti katasztrófáról szoló film az egymás remakejei? :D Jah persze. Hisz mindenki meghal kivéve aki nem, az épületekben kár keletkezik, a főszereplők közül vagy meghal néhány vagy nem.... Ennyi erővel a Barátok közt is akciófilm hisz raboltak benne, erőszak, frontal nudity meg humor is van benne meg lövöldözés.Tehát a Garátok Közt az a Bad Boys remakeja. :D :D :D :D -
Tomy84 #2 Ez a film minden volt csak nem eredeti! -
kukacS3K #1 hát azért egy katasztrófafilmet én nem neveznék annyira egyedinek, mivel mindegyik ugyanarról szól inkább egymás remakejei