Már jön is a Dragon Age: Vérvonalak DLC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég nagy szórás van, 50-100 óra között van a többségnek. Attól függõen, mennyire rohansz, mennyit beszélgetsz, mennyi mellékküldetést csinálsz meg, hanyadszorra játszod végig, stb.
Sõt. Biztos fél óra alatt is meg lehet csinálni. Csak minek? Én inkább játszom majd vele 4-5 órát.
Tower Guard
Aki végigtolta már annak hány óra volt benne a játékban?

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

"A BioWare szerint a kiegészítõ 4-5 órás kalandot ígér. " Akkor ha lesz2-2.5 óra már szerencsések leszünk...

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

Igazából a sokadik
A flash gamet ha végi vitted azzal is unlockolhattál DLC ket a különbözõ kiadásokhoz is adtak különféléket
Gondolom ugy al eslõ hogy megjelenés utáni elsõ 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

4. DLC lesz ez nem az elsõ. Mivel megjelent már a 1. gólem társat adó, 2. a kamarás erõdös 3. a sárkányos páncélos. Szal ez már a 4. DLC lesz és nem az elsõ.
Narxis
Nem lesz, felesleges.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

narumon
Remélem lesz belõle lemezes verzió, ha más nem egy game of the year edition formájában.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu