4
-
Skyline #4 Azért kell iw fórumról napiszinten többszáz Bob Kotick sux hozzászólást törölni,azért kell állandóan megsemmisíteni a topikokat amikben arról ír mindenki hogy dehogy fognak online multiért fizetni,mert biztos olyan nagy siker lenne...:DDDD
Treyarch szemét tőlem jöhet cod3 cod5...Többi codhoz képest fos,azon is látszik alig játszanak vele cod4hez képest.
IW sorsa // cod sorsa // pc-n pedig gyakorlatilag a bukással lesz egyenlő a jövőben ha nem csinálják meg cod6hoz a dedikált cuccot. Treyarch féle cod7-ben lehet dedikált de a codos társadalom le se szarja mert Treyarch... -
richard45 #3 De nekik mi hasznuk lenne abból hogy full ingyen kiadnának egy csak multis COD-ot,semmi,a fejlesztőknek nem érné meg. Cheaterek pedig ez után is lennének, ezt nem lehet kiküszöbölni. -
mg1992mg #2 "Bobby Kotick, az Activision első embere korábban például arról beszélt, hogy egy kifejezetten multira kihegyezett CoD biztos siker lenne - legalábbis a Modern Warfare 1-2 online küzdelmeit látva."
Hát én arra gondoltam volna, hogy mi lenne, ha kiadnának egy Call of Duty: Multiplayer nevű játékot, full ingyen, cheaterek nélkül... Hogy ne lehessen benne cheatelni, csak multi, de full ingyen. Na AZ sikeres lenne :D (Multi téren...:D) -
Xabinho87 #1 Nem értem miért kell egy ilyen sikeres játékból tucat dolgot csinálni. Nem elég az egy év egy új cod? Ha meg beszállna egy újabb csapat csak 3 évenként jönne egy új játék stúdiónként. Ez nem lenne jó, az Infinity Ward így is mindig jó Codot csinál.