57
Oktatásügyi törvények,rendeletek
  • bazsi83vp
    Ja zh és kötelező pót. Ennél már csak az a jobb, mikor leadja az anyagot és óra végén:Na most akkor 10 perc szünet, utána dolgozat. Úgyis még bennetek van frissen az anyag.
    Ez van: megszoksz vagy megszöksz.
  • TDantes
    Pontosan. Nem is volt még meg az alapozó tantárgy ehhez a tárgyhoz? Na és? Akkor is tudd, és kész.
  • Sadist
    Megszívtad, törődj bele. Valószínű nem vagy egy mintadiák és/vagy szeretsz visszapofázni a tanárnak, ezért ő megszívatott. Kis tiszteletet és alázatot kéne tanulni.
  • TDantes
    Ja, biztos volt rá oka, a tanárnak. Mondjuk az hogy egy köcsög. Ez általában elég ok szokott lenni
  • Tarajos Sül
    de ez az én véleményem,nyilván a pontos történetet nem tudom :S
  • Tarajos Sül
    Arra akarok kilyukadni,hogy biztos tettél valami olyan dolgot(visszapofáztál neki),amiért óra után feltetett.
    Gondolom nem kaptál valami jó jegyet(mertha 5-öst kaptál volna,akkor semmi gond,hogy órán kívül feleltetett :D)ha pedig rossz jegyet kaptál,akkor nem tudtad a dolgokat,és ha órán belül feleltet,akkorsem tudod,és ugyanúgy ottvagy :S
  • autoszimulator
    felsőoktatásban igazából a jogokat felejtsd el. nem tanították meg? nem ezt tanultad? nem tudtad hogy zh? kötelező a pót zh? nem is javították a zh-t?

nem fog érdekelni senkit.
  • nonicks
    és szerinted ha házirenddel jövök akkor én nem tartom be?
  • Tarajos Sül
    Hello

Én nem ítélném el a tanárt,biztos oka volt rá,amiért órán kívül feleltetett.
    Mellesleg ha tudod a tudnivalót,akkor nem baxik ki veled a tanár,és ha így is beírja a rossz jegyet,akkor valószínűleg mással is ezt csinálja,és akkor már ki lehet utálni :D
    Mi nekünk most lesz a szakmai vizsga,úgyhogy ha szünetben kell írnunk,mi nem megyünk fel sehová pl igazgatóiba stb
    ,mertha nem tudjuk,amit esetleg szünetben kell leírni,akkor sz*pni :P fogunk szakmai vizsgán a tétel elolvasása után :D

Egyébként a házirendben valószínűleg az is benne lenne,hogy órára mobiltelefont nem lehet bevinni,vagy csak kikapcsolt állapotban
    Szóval nem jó dolog jönni ezzel "de benne van a házirendben..."
    mert ez a telcsis dolog ugyanúgy benne van :D
  • Tyler1
    és arra nincs törvény h csak az általa tanított tananyagból adhat jegyet?? :D nem pl. amőbából, sakkból, vagy ábécéből???(felsőfokú képzés :D)
  • TDantes
    És nincs ilyesmiről szó? Ha nem tiltja semmi, akkor adhat, ez van.

Amúgy, tényleg, részletezd már mi volt. Óra után feleltet, kicsit részletesebben

Egyébként meg szard le. Nem mindegy? Úgy se tehetsz semmit. Most feljelentenéd, vagy mi? Semmi érelme.
  • OssianFan
    Keress rá a sulid honlapján a házirendre, ha nincs fent, akkor kérd el az ofődtől/igazgatótól, ha vmi balhé van, aszerint kell eljárni.
  • nonicks
    szerinted nem kerestem?
  • nonicks
    tanítási óra utáni különfeleltetés...kb ennyi a történet(kamu nélkül)
  • TDantes
    Höhöhö miért hol adott érdem jegyet? Órán kívül? Megszívtad

Amúgy keress rá, az ide vonatkozó törvényekben.
  • fifi
    írd le a pontos helyzetet kamu nélkül, és megmondom mire számíthatsz...
  • nonicks
    nincs valami olyasmi rendelet vagy törvény miszerint a tanár csak tanítási órán adhat érdemjegyet?