25
Dirty Sanchez rajongók. Beszéljünk rólla.
-
#25 ott a pont -
#24 Dirty Jobs a legjobb :CC -
#23 beteg vagyok, de erre verem. -
#22 Dörtiszancsezt néztem régebben, bírtam, hogy Pancsót szívatják mindig. -
#21 jackesbe lógecit isznak XD
meg hányásból rántott :) -
#20 Nekem is ez a véleményem róla.
A Jackass sokkal jobb azokon lehet jó nagyokat nevetgélni de a sanchez elég béna. -
#19 Mennyivel durvább mind a Jackess? Ezt a zsiros dolgot hallottam, de nem ugyanolyan? -
#18 Vótmá:] -
#17 nem is tudom, hogy ti miről beszéltek.)
"Dirty Sanchez is the act of smearing faeces on the upper lip of a partner during (or following) various types of anal sex."
bár gondolom ezt mindenki tudta:) -
#16 szégyenletes ez az mtv.. szarabbnál szarabb műsorok vannak -
#15 Yo mtv raps :) -
Bala10 #14 -
#13 az MTV sajnos már nem MTV..most 26 szuperprodukció közé beraknak 1-2 zenét...de attól is inkább a székletem indul be...kalap trágya lett az egész!!!!!!!!!!!szvsz -
#12 Krhm, annak is van topikja: DD
Am szeretem a 4 britt gyökeret: D Naggyon ocsmány dolgokat tudnak néha csinálni: D
Volt egy rész, mikor Prich U alakú szöggel rászögelte a pöcsét egy deszkára xDDD Azon besírtam: D
de pl a filmbe mikor pancho leszívott zsírját isszák meg az naggyon ocsmány: D -
sanyiute #11 Jackass Király Dirty az nekem nagyon magas valamikor Wildboys imádom xD
remit is csípem -
#10 Dirty Handz jobb... -
junior1972 #9 Második évad itt: http://www.mininova.org/tor/1819205
-
#8 honnan lehet szedni ?! -
#7 Jackass szar, Dirty Sanchez még szarabb, The Dudesons jó. -
ZsirosKenyer #6 jackass szellemes, jó arcok vannak benne.
Dirty sanchez iszonyat primitív. Rengeteg brit proletár butul benne, humor nélkül kínozzák magukat. szar. -
#5 én meg utálom az ilyen jackass meg dirty sanchez, remi-s baromságokat. -
zotja #4 elalvás előtt bekapcsolom a tévét,,akkor szoktam látni 5 percig. :) -
#3 szörnyű hogy többek közt ilyen szarok mennek a lehető legolcsóbb szinkronnal a magyar ZENE tv-n. Comedy Centralon még talán érdekelne is, de hogy ilyenekkel van tele az MTV az kész röhej... -
#2 régebben néztem, sztem simán durvább a Jackass-nél :D vannak jelenetek mikor jobb máshová nézni :D -
Moto22 #1 Hali, ki szokta nézni a Dirty Sanchez-t?