52
-
T0nk #12 Főleg, hogy a torrent annak idején pont úgy lett tervezve, hogy ne lehessen warezra használni. Merthogy benne van a tracker. Eredetileg ftp szerver tehermentesítésre készült. HATALMAS nagy technikai és intellektuális fölény volt lenyomni a kedves semmibőlpénztszerzünkésharcolunkezértajogunkért szervezeteknek.
torrente -
Zoliz #11 JAh, tényleg. :) Bocs nem olvastam el annyi fos írás van az interneten. -
Zoliz #10 Ez gáz. Én nem fogok 12 ezerért szoftvert vásárolni. Ezt nem tehetik velünk. Jogunk van játszani ingyenesen csúcsjátékokkal! Csak megmurgyelnek már a multik. -
Justil #9 hát hallod, inkább veszek aprópénzért egy terrás winyót, minthogy a fos jutubon nézegessek filmet, köszi... -
vasziszdasz #8 A trackert állítják le, nem az oldalt. -
#7 Ez egy yó kérdés.... ))
Arra gondoltam, talán egy fix oldalon sorakoznak a címek...és valamilyen kódot kell követni.... mondjuk rejtvény formájában...honnan kezdődik a szál -
#6 ezt én sem értem. -
toto2700 #5 minek csak foglalja a rengeteg helyet. Több sorozatot már a youtube-on szoktam nézni és nem kell letölteni. -
Justil #4 amúgy meg, nem vagyok kompetens a témában, szóval lehet, hogy a filmek teszik ki a p2p forgalom nagy részét (vagy a zene?), de mi lesz a felhasználói programokkal, játékokkal, meg minden egyéb olyan tartalommal, aminél a stream mint olyan értelmetlen? :) -
Justil #3 nem értem én ezt a stream dolgot. ok, jó meg minden, szélessáv van meg amit akarsz, de én szeretem azt a bizonyos file-t "kézzelfoghatóan" a hdd-men tudni :) -
SzitaAti #2 És ez hogy fog működni? Mert szépen megtalálja DHT-vel a többi kliens megkeresését a torrent hash alapján, de honnan fogja tudni, hogy felkerült-e valami? Úgy értem, hogy lehet majd keresni? Ha valaki vágja ezeket leírhatná...
Kösz
A. -
Inquisitor #1 Mindig jön valami újabb p2p protokol :)
Ezért megérte küzdenie az ASVA-nak és társainak. Adtak a sz*rnak egy pofont.