Szupersztár énekli az Avatar fõcímdalát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt szerettem volna már megkérdezni tõletek.
Már ez a harmadik film ahol hallom ugyanezt a számot. Az Avatar trailerében elhangzik az elején és ugyanez a zene volt hallható elõször a The Island (A sziget) c. filmben is. Azt hittem erre ügyelnek azért :)
Már ez a harmadik film ahol hallom ugyanezt a számot. Az Avatar trailerében elhangzik az elején és ugyanez a zene volt hallható elõször a The Island (A sziget) c. filmben is. Azt hittem erre ügyelnek azért :)
Bleeding love számát szeretem. Egyébként James Horner jó, bízom benne a soundtrack is jó lesz. szeretem a jó filmzenéket. Mondjuk ehhez nem egy My heart will go on számot képzelek el, hanem valami szép aláfestõ zenére olyan hát nem is tudom minek nevezik, mint a Volt egyszer egy vadnyugat zenéje, csak persze nem vadnyugatos hanem scifis, (fantazys). Nah ezt jól megmondtam, inkább nem is mondtam semmit se.
Legyen jó és kész!
Legyen jó és kész!
Hát, én Celine Dionról se hallottam a Titanic elõtt.
ergo nem szupersztár
ergó? nem vagy átlagember:)
Egy szupersztárt azért csak ismer az átlagember. Én meg errõl a bigérõl még nem is hallottam.
Mert nem csináltatott magának avatart, mielött meghalt volna.<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Miért nem Michael Jackson?Most eléggé felkapott?<#idiota>#idiota>