3
-
robertone #3 ??????????????????????????????????????????????????????????????????
A maximum sokszorosát hozták ki az alatötletből, minden részben volt valami hoppá, amikor azt hitted ebben nincs több, jöttek olyan csavarok, hogy csak néztem a fejemből. Az egyik legjobb sorozat szvsz. -
galocza #2 nem csodálkozom.
mondhatom, whedon-kedvelő vagyok, 4 teljes, amazonról rendelt (amerikai, brit azért több akad) sorozatomból 3 az övé - buffy, angel, firefly.
szegény dollhouse-zal nem tudom mi történt. már az első évad is olyan volt, hogy minden epizódnál reménykedtem, na majd most támad fel kicsit. nem volt persze rossz, de többet vártam. a második évadra meg nem hogy a csoda maradt el, de (szerintem) teljesen leült.
nem tudom, whedon vesztette-e el a fonalat, vagy az egyes részek közvetlen megvalósítói a bűnösök (a fő sztoriívet gondolom azért most is ő találja ki), esetleg a csökkent költségvetéssel van a bibi (lassan alig mozdulunk ki a babaházból), de sajna lassan számomra teljesen érdektelenné vált.
pedig az alapötletben rengeteg potenciál rejlett...
kapott volna inkább a firefly második sanszot annak idején. -
bladesoft #1 Inkább csinálna egy jó kis Buffy folytatást ... mondjuk Buffy keresztlánya,unokahúga... vagy fia( :) )
Na az jókat ütne hisz ugyid divat a vámpirkodás megint.