Bűnesetek játékok miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Törölt felhasználó
okok,csak kicsit fura lehetet 200 darab játékot kicipelni a boldbol feltünés nélkül,de nembaj,ilyenek is csak amerikában vannak....
Hát ezek az kölkök idióták...
Dehogy. Nagyon hamar elkapkodják ám. 3-4 reg az ebayen elég is 100 játéknak. Nem gyanús. De leeht variálni: felét havernak, aztán majd õ eladja.
Hát az ilyen játékokat megvesznek, kipörgetnek majd eladnak (WoW nem ilyen oké) és villámgyorsan elkapkodják ezeket. Mert akár féláron is továbbadják. Ha még ingyen is volt.
Hát az ilyen játékokat megvesznek, kipörgetnek majd eladnak (WoW nem ilyen oké) és villámgyorsan elkapkodják ezeket. Mert akár féláron is továbbadják. Ha még ingyen is volt.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Törölt felhasználó
azért elég hosszú ideig kellene árulnia mind a 200 darab játékot,sztem nem volt értelme ellopni õket,ha meg a pénzre mentek volna akkor loptak volna xboxot vagy ps3-at vagy wii-t....
Miért nem használod az eszed?
"Eladó Modern Warfare 2 / WoW, használt." Ennyi. Leveszi a fóliát és használt. Vagy "Eladó Modern Warfare 2 / WoW, nemrég kaptam ezeket, de nem az én stílusom."
"Eladó Modern Warfare 2 / WoW, használt." Ennyi. Leveszi a fóliát és használt. Vagy "Eladó Modern Warfare 2 / WoW, nemrég kaptam ezeket, de nem az én stílusom."
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Törölt felhasználó
jah persze😄
Hirdetés szövege:eladó 100 darab wow és modern warfare 2 játék eredetiek bontatlanok,nemrég loptam õketXD
Hirdetés szövege:eladó 100 darab wow és modern warfare 2 játék eredetiek bontatlanok,nemrég loptam õketXD
Mondjuk eladja? 😊
Törölt felhasználó
lol mit kezd valaki 100 darab world of warcraftal és modern warfare 2-vel?😄
"És rögtön utána megtámadtak volna egy kisebb közép-amerikai országot, ugye?"
jaja... elethu modern warfare
jaja... elethu modern warfare
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"Kiugrott belõle a szintén 18 éves David Daniels és egy barátja, fegyvert fogtak rá"
"Indoklásnak annyit mondtak, hogy õk valójában fegyvert akartak vásároltatni"
Aha, hihetõ. És rögtön utána megtámadtak volna egy kisebb közép-amerikai országot, ugye?
"Indoklásnak annyit mondtak, hogy õk valójában fegyvert akartak vásároltatni"
Aha, hihetõ. És rögtön utána megtámadtak volna egy kisebb közép-amerikai országot, ugye?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
---> "Ugye? UGYE? Mi megmondtuk h a játékok negatívan befolyásolnak!"
"Elõször is irány az amerikai Meadville városa..."
Akárhogy nézem a képet, dollár helyett euróban vannak az árak megadva 😄
"Elõször is irány az amerikai Meadville városa..."
Akárhogy nézem a képet, dollár helyett euróban vannak az árak megadva 😄
"Indoklásnak annyit mondtak, hogy õk valójában fegyvert akartak vásároltatni, ám a bolt épp zárva volt és akkor jutott eszükbe a konzol."
Ezt majd visszavonják, ha megérkezik az ügyvédjük gondolom. Vagyis eszükbe jut, hogy játékfegyverre gondoltak. 😄
Ezt majd visszavonják, ha megérkezik az ügyvédjük gondolom. Vagyis eszükbe jut, hogy játékfegyverre gondoltak. 😄