Bűnesetek játékok miatt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
okok,csak kicsit fura lehetet 200 darab játékot kicipelni a boldbol feltünés nélkül,de nembaj,ilyenek is csak amerikában vannak....
Hát ezek az kölkök idióták...

Dehogy. Nagyon hamar elkapkodják ám. 3-4 reg az ebayen elég is 100 játéknak. Nem gyanús. De leeht variálni: felét havernak, aztán majd õ eladja.

Hát az ilyen játékokat megvesznek, kipörgetnek majd eladnak (WoW nem ilyen oké) és villámgyorsan elkapkodják ezeket. Mert akár féláron is továbbadják. Ha még ingyen is volt.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Törölt felhasználó
azért elég hosszú ideig kellene árulnia mind a 200 darab játékot,sztem nem volt értelme ellopni õket,ha meg a pénzre mentek volna akkor loptak volna xboxot vagy ps3-at vagy wii-t....
Miért nem használod az eszed?

"Eladó Modern Warfare 2 / WoW, használt." Ennyi. Leveszi a fóliát és használt. Vagy "Eladó Modern Warfare 2 / WoW, nemrég kaptam ezeket, de nem az én stílusom."

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Törölt felhasználó
jah persze😄
Hirdetés szövege:eladó 100 darab wow és modern warfare 2 játék eredetiek bontatlanok,nemrég loptam õketXD
Mondjuk eladja? 😊

Törölt felhasználó
lol mit kezd valaki 100 darab world of warcraftal és modern warfare 2-vel?😄
LeventeV
"És rögtön utána megtámadtak volna egy kisebb közép-amerikai országot, ugye?"
jaja... elethu modern warfare

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

dronkZero
"Kiugrott belõle a szintén 18 éves David Daniels és egy barátja, fegyvert fogtak rá"

"Indoklásnak annyit mondtak, hogy õk valójában fegyvert akartak vásároltatni"

Aha, hihetõ. És rögtön utána megtámadtak volna egy kisebb közép-amerikai országot, ugye?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Seth
"Képünk illusztráció !"

PSN ID.: Beegabor

---> "Ugye? UGYE? Mi megmondtuk h a játékok negatívan befolyásolnak!"

"Elõször is irány az amerikai Meadville városa..."
Akárhogy nézem a képet, dollár helyett euróban vannak az árak megadva 😄

"Indoklásnak annyit mondtak, hogy õk valójában fegyvert akartak vásároltatni, ám a bolt épp zárva volt és akkor jutott eszükbe a konzol."
Ezt majd visszavonják, ha megérkezik az ügyvédjük gondolom. Vagyis eszükbe jut, hogy játékfegyverre gondoltak. 😄