The Lovely Bones

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doddy a düdő
mozi kategóriába hadd nyissanak már az emberek témát a filmeknek.

Sephi
Olvastam a konyvet es nagyon jo volt, viszont voltak vele problemak itt ott. A film trailerebol azonnal latszik, hogy sajnos el fog terni a konyvtol erosen.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

n3whous3
gratulálok egyébként, ezzel a hsz-el 10 hsz-t a 12-bõl hülyeségre pazaroltunk, ha esetleg csöndben maradnátok, akkor nem kéne a betérõnek irreleváns dolgokat olvasniuk

púúúúú

gibson9
Egyetértek Tyler1-el.. filmeknek szerintem felesleges külön topicot nyitni.. esetleg trilógiáknak. Sorozatokról elbeszélgetnek az emberek amíg tart és egy trilógiáról is elbeszélgethetnek már csak amiatt is amikor várják az új részt. De nézzük már meg a legtöbb film topicot. Némelyik el sem éri a 100 hozzászólást, de a jobbak is 300-400 hozzászólásig jutnak több év alatt.

n3whous3
Akkor ne nyiss, én pl a büdös életbe nem tudtam volna errõl a könyvrõl meg a filmrõl se talán, ha nem nyitja meg.

púúúúú

Tyler1
nem mert egy Sötét Lovag vagy TF topic nem 30 hsz-bõl áll. De csomó olyan filmnek nyitnak topicot aminek semmi értelme mert vagy nem érdekli az embereket, vagy érdekli de nincs mit beszélni róla.

nekem is tetszik sok film idénrõl vagy a jövõ évbõl de nem nyitok nekik topicot még ha jók is lesznek, mert 2 hét alatt kimerül és kész.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

n3whous3
egy jó film is kb ennyit érne meg, szal vagy legyen 1 topik a filmeknek, vagy nyithasson mindenki külön egy filmnek, ha akar anélkül, hogy te meg más csesztetné ezért.
Ha egy topik lenne a minden más kategóriának, akkor tudod mikor olvasná el az ember... Bejövök sg-re és 600 új üzenet pl?

púúúúú

Tyler1
mondjuk olyan ami nem csak 10 embert érdekel, hanem esetleg egy egész évben mindenki által várt film. nem mondom h nem lesz jó film, nem a filmet kritizáltam, hanem hogy nem kell minden filmnek külön topic max 30 hsz-el.

Dzsini
A könyv zseniális, úgyhogy akármi lehet belõle.
Alice Sebold: Komfortos mennyország

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ha annyira zavar eggyel több téma, akkor szólj, hogy töröljék. Ennyi.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

n3whous3
Meg mi az, hogy nem akkora film, mostanában te mit nevezel annak? Szarfos az egész. Ennek a története már most olyan, hogy "biztos megnézem", szóval ezt lehetne nagy filmnek nevezni.

púúúúú

n3whous3
újreg, lehet nem is engedi neki még a linkelést a rendszer

púúúúú

Tyler1
ez aztán nem semmi kezdõ hsz...
legalább a linket tetted volna url-be bmeg-.-

amúgy meg nem lesz ez akkora film h külön topic kell neki, mehetett volna a Filmek, amiket várunk topicba!

http://www.imdb.com/title/tt0380510/

Holnapra ígérnek egy kritikát. Végre.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

← ElőzőOldal 2 / 2