Fejlesztő töltötte fel játékát a BitTorrentre
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Stardock is ingyen elérhetõvé tette a Sins of Solar Empire-t. Kipróbáltam, sokat játszottunk vele haverokkal hálózatban. Megvettem a dobozos verziót, hogy interneten is tudjak játszani másokkal, meg a patchekhez is hozzáférjek.
Jaja, az emberünk feltalálta a langyos vizet újra, ezt eddig Shareware-nek hívták nem? 😊
És ennek mi köze ahhoz, hogy torrenten, FTP-n, vagy egyéb úton tölthetõ le?
Van egy csomó Gamer oldal, ahol eddig is lehetett demókat és shareware játékokat akár torrenten keresztül is tölteni.
És ennek mi köze ahhoz, hogy torrenten, FTP-n, vagy egyéb úton tölthetõ le?
Van egy csomó Gamer oldal, ahol eddig is lehetett demókat és shareware játékokat akár torrenten keresztül is tölteni.
Hát ezt tényleg nem értem. Eddig is voltak demo-k, nem? Hol a problémna?
Teljes mértékben egyetértek, nekem is van kb 30-40 játékom amit 3-4 ezer ft körül vettem illetve sok amit olcsóbban, annyit tennék még hozzá hogy a pc-s játékokat mostmár semmi más csak a tartalom, a sokszor újrajátszhatóság a multi ilyenek teszik csak eladhatóvá, máskülönben nem éri meg a pénzét, én pl starcraf 2-õt diablo 3-mat biztos meg fogom venni 10-ér mert nagyon nagyon sokáig leköt illetve lanon sem fog menni mint tudjuk, niztos lesz crack de az megéri, de mondjuk egy olyan játékot amit 3-4 óra alatt végig lehet vinni aztán del, olyat biztos nem fogok megvenni még 3 ezer ft-ért sem
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Szerintem ez egy überolcsó terjesztési módja a demóknak 😊. Mindenesetre jó lenne ez a tendencia, egyre kevesebb demó van, csak videókat mutatnak a játékokról meg újságírókat fenyegetnek be hogy csak jót írjanak róla... aztán döntsd el, hogy megveszed-e vagy sem. Ha lehet választani akkor inkább a torrent-es demo.
Én mindig így csinálom. Lewarez-elem, és ha megtetszik. Nem azonnal premierkor (mert 10.000 környékén van ilyenkor a játék), hanem pl. félév múlva megveszem elérhetõ áron.
Fákjúal!
Az a szánalmas, hogy te ezt lopásnak veszed. 😉
ja, például a fejlesztõk az elavult, pénznek nevezett dolog helyett fizethetnének levegõvel is az alkalmazottakat mi? szánalmas hogy védik egyesek a LOPÁSt
Pontosan. Mondjuk, hogy ha nem lennének kiadók akkor rögtön egyszerûbb lenne a képlet.
hát igen, a PC elnevezést keverte a cikkíró. mindenesetre valószinûleg azon is fut 😊
másrészt ha már valaki warezol, akkor nem a túlméretes demo-ra kíváncsi. a teljes, boltban kapható verzió is rövid úton fel fog kerülni. azt is tölteni fogják.
másrészt ha már valaki warezol, akkor nem a túlméretes demo-ra kíváncsi. a teljes, boltban kapható verzió is rövid úton fel fog kerülni. azt is tölteni fogják.
"asztali számítógépeken futtatható"
Laptopon nem fut?
Laptopon nem fut?
rosszul gondolja, nem a társadalom hanem a cégek attitûdváltoztatására van szükség