Pártolnak el a Showder Klub nézői

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

" Felcserélnék a sorrendet, sokat javítana a nézettségen."

ha ezt tették volna, kb 3 részt ért volna meg a showder klub. így viszont a nagyon nézett felvezetéssek már 4 évadon is túl van.
bricsi01
Ha a tartalmat nézzük Fábry-nak is sikerül végülis egy fúl új szöveget csinálnia, bár az igaz hogy az más kategória.

bricsi01
Nem értem sose, hogy miért a színvonatalan mûsorok utánra kell tenni mindig ezt.
X óra vergödés Gyözike vagy Benkõ miatt, leszívja az energiám, utána már nem tudom felfogni mit is mondanak a csókák, másnap meg sulim lenne. Felcserélnék a sorrendet, sokat javítana a nézettségen. Bár igy tudom nézni az NCIS-t, az is igaz.

narumon
Ezek a mérések egy nagy szart sem érnek. Egyszer jó lenne már tudni hogy gyak kinél is mérik ezeket?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

jha és reklám nélkül!!! 😊

mennyien töltik le netrõl?
elég sokan
én is úgy vagyok vele hogy inkább késõbb megnézem amikor akarom

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

Egyszerûen hülye idõpontban vannak ezek. Nem lehet nézni! az ember hazajön fáradtan. pihen-alszik... A magyar ember nem tud sorozatot nézni mert kiszívja az energiáit az állam!
Sziasztok. BIGFAKKJU azoknak, akik nem tudnak anélkül hozzászólni, hogy beszóljanak másoknak. Ezért egyúttal most nekem is BIGFAKKJU, mert beszóltam 8). Mentség: nem teszem sûrûn. Be sem írok túl sûrûn, de mindenhol megy a MOTHERING.

As for SHOWDER K, annyit mondhatok én is, amiben itt szinte mindenki egyetért, hogy gyenge lett nagyon a mûsor. Nem követem én sem már annyira , mint a zenitjén. Megfáradtak a srácok, ez van.
PrisonMan
Jaja nagyon szar eddig az új éved :'(
Még kissádám is minõsíthetetlen volt legutóbb...

tommygear
tényleg nagyon gyenge ez az új évad, kár érte 😞
Ez teljesen igaz. Sajnos :/
Nagyon könnyen lef@szozod a másikat...

Tavaly télen a céges bulnikon fellépett Benk Dénes, és tartott egy jó kis sztendápot. Késõbb az elõadásából részleteket elmondott a SK-ban is, és nem voltam megbotránkozva, mert miért is? Amit elmondott 100 embernek, az miért ne mondhatta volna el 700.000-nek?

Szóval tarts önvizsgálatot, és gondold át ezt az egészet.

Nothing to say

Na egyszer írok be akkor is hibázok...
Szóval Benkõs...
Tudom régen is Gyõzike volt elõtte, de ez a Bankõs felvezetés eléggé halálos!
Aki Benkõt néz nem feltétlenül az intellektuális humorra kiváncsi...
Vagy tévedek?
balfasz vagy winnie nem ragzom
"Te mirõl beszélsz minden adásra újat?"

nem írt semmi "új"-at.

"Szinte mindegyiknél volt már de volt olyan aki szinte egy az egyben képes volt a tv-ben elmondani azt amit a rádiókabaréban fél vagy 1 éve mondott sztem ez a szánalom."

amit egyszer már elmondtak csurgó, nyékládházán vagy a rádióban pár ezer nézõ füle hallatára, azt szánalmas a tévében is elmondani pár százezer nézõnek? értem. felírtam.
" talán nem fél11-re kellett volna rakni. és akkor többen néznék"

ha nem fél 11-tõl adták volna, akkor már rég megbukott volna - annyira még nem kommersz a mûfaj, hogy a BK-nézõ intelligens humort hallgasson. (oké, a showder klubban is van kevésbé intelligens, de a krém intelligens). így viszont 4. évadja siker. 22.00-tõl sokkal jobb a 700 ezres nézettség, mint mondjuk 21.00-tól az 1 milliós.
Te mirõl beszélsz minden adásra újat? Szinte mindegyiknél volt már de volt olyan aki szinte egy az egyben képes volt a tv-ben elmondani azt amit a rádiókabaréban fél vagy 1 éve mondott sztem ez a szánalom..
Szerintem csak az a baj, hogy szarul válogatják össze az embereket. Vannak ütõs emberek a stábban és gyengébbek, illetve más humorban utaznak. Talán vegyesebben összerakva nagyobbat üthet egy-egy rész.
no igen. talán nem fél11-re kellett volna rakni. és akkor többen néznék

Egyetértek. A negyedik évadból még az eddigi utolsó, a harmadik volt a legjobb, az elsõ kettõ ritka gyenge volt sajnos.

Ez az új évad szerintem gyenge, bár a mostani 3ik rész a legerõsebb eddig, szerintem.
Ha 22:00kor kezdõdne én is megnézném, de így... Tudod ki fogja felverni a házat éjnek évadján.
Hát nem csodálom ez tényleg nagyon gyenge.
Kimerültek nem tudnak ilyen gyorsan jó minõségû mûsort csinálni sajna.

May the force serve you well!

majd, ha engem megkérdeztek, akkor csináljanak ilyen idióta %-os kimutatást!
showder klub-hoz +1, mert én néztem! (de csak a Bödõcs miatt!!!)

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Herold
A legutolsó nem volt jó valóban, de az azelõtti, amelyikben a Kiss Ádám is szerepelt, sokkal jobb volt.

Nem hittem anno, hogy ilyet mondok..de örülök neki. Részrõl-részre egyre gyengébbek voltak a srácok, az utóbbiakat már nem is néztem..😞