42
SÉTA A DINOSZAURUSZOKKAL SHOW Papp László Budapest Sportaréna
-
gergo0417 #42 Visszaolvastam kicsit és vannak pozitív és negatív vélemények is a show-ról, szerintem elég látványos és élvezhető lesz maga a műsor. A megvalósításban tényleg van pár kényszeredett megoldás, de még így is sokkal nagyobb élményt nyújt, mint eddig bármilyen dinoszauruszokkal kapcsolatos kiállítás. -
#41 :DD -
#40 lükeszaurusz vagy -
#39 na mindegy, topiknyitáskor még vaciláltam
most már biztos hogy nem megyek
az erre áldozott pénzből inkább befizettem egy musical-ra, és szerintem jól döntöttem :] -
#38 se nem rózsaszín :D. -
#37 hát sanszos hogy nem hupililák -
#36 Nem ezen a kiállításon volt Hajas? Mint ha őt mutatták volna nem olyan rég a Reflektor TV-ben, hogy megnézte a Dinó kiállítást :D
Nekem nem jönnek be ezek a mű dinók, technikailag tetszik hogy lehet mozgatni, de szerintem még mindig gagyi hatású az ilyen kiállítás :D
Meg honnan tudják, hogy a dinók milyen színűek voltak? :DD -
#35 A King Kong jutott eszembe erről.. :D -
Thanatos #34 tul sok jurassic parkot néztél :) -
#33 Ha találsz nekem teljesen ép dínó DNS-t, én csinálok neked egyet. -
#32 azt hittem arról lesz szó, h hogyan lehet a leletekből, láblenyomatokból kiszámolni, h mekkora sebességgel tudtak futni a dínók... :P -
#31 istenem, lefogadom hogy DNS-ük is simán van, mi a szarért nem csinálnak tényleg igazi dínókat, nem lenne egyszerűbb? -
#30 epic fail -
#29 #16
az lenne, mint a filmben :D. -
#28 Hol lehet megsétáltatni ezeket az izéket?
Szeretnék sétálni egy fekaloszaurusszal. -
#27 én igen XXXD -
#26 Dino az semmi, sok férfi naponta szembesül a házisárkánnyal. :) -
#25 Hallottam,de még senki se csinált fel dinoszauruszt XD -
#24 mutációról még nem hallottál ?XD -
#23 mert ha a padló alá rejtenék, akkr csak egy sinen tudna mozogni és össze vissza lenne vagdosva a padló. akkor meg az lenne a baj... -
#22 -
#21 mi az a dinoszaurosz? -
#20 Szart kihagytad a jó mögül XD -
#19 Harmadik kép fail. Kis dinónak 6 lába van? LOL! -
#18 én azt nem értem,hogy a T-Rex nek ami alul van(gondolom az irányító panel)
azt miért nem építik a padló alá???Akkor nem lenne akkora fail...amúgy a mozgást szvsz nagyon jól megoldották!! -
#17 én már rendeltem 4db 15ezres jegyet, szerintem jó lesz ez :) -
#16 Hát elég veszélyes lenne. :) -
ldavid #15 egyszer tényleg megcsinálná valaki, az mekkora lenne... :) -
#14 jurassic park. hívjuk Hammondot, ő igaziakat csinál, csak utána ne csodálkozzunk, ha az élet utat tör magának :D... by Ian Malcom :D. vagy mi volt a neve.
:D -
#13 5000 -> 14.000
attól függ mennyire akarsz közel ülni... -
#12 burzsoá!!! :DDd -
#11 Mennyibe kerül? -
#10 igen szóval tény hogy közel sem tökéletes a technika de attól még eléggé jól néznek ki...
azt nem tudom hogy megéri-e az árát. mert lehet nagyonjó, vagy nagyonszar... :/
-
#9 Engem olyan 10-12 évesen elvitt valami ilyesmire nagymamám, és nagyon tetszett :]]] -
Rabbit20 #8 gördeszkáznak ^^ kicsikbe meg emberek vannak, de am nemrossz :) -
#7 jah, kicsit illúzióromboló...
de odabasz attól még :D -
#6 majd sikerül egy valódi Jurassic Parkot összehozni, akk leszarom a a jegyárat, de ilyen műfaszságokért én nem fizetnék még 100 Ft-ot se. Ilyenre ott a Discovery :D -
#5 Valami ráragadt a hassukra nemvették észre? -
#4 ez sajnos olyan lehet mint pár éve a Természettudományi Múzeumban a dinoszaurusz kiállítás
az is teenage-ereknek szólt nem felnőtteknek -
#3 igen élő dínók. és meglehet símogatni de csak saját felelősséges papír aláírása után engednek oda...
-_-