13
-
#13 Pedig azzal még pénzt is kereshetsz, nem is keveset!
-
#12 Mármint miért nem élőben megyek irakba, hentelek zombikat vagy játszok a bundesligában?
Nem is tudom... -
Kindred Blades #11 Pontosan.
És a valóságban több randi, több csalódás és esetleg pofáraesés, mire az ember megtalálta azt, akivel esetleg leéli az életét.
Mégse fogom a DVD-meghajtóba dugni... :) -
#10 Utána egész életemben már csak játékoznák!
Mondjuk Fight Night Round 4;D -
qwas #9 Futná a sok pénzből új fogsorra meg csilli-villi tolókocsira. Persze, ha egyáltalán túléled. :) -
roliika #8 Sok kocka... -
#7 Én bevállalnám, ha Tysonnal bokszolsz még akkor is egy csomó pénzt keresel, ha szétver, mint nyárizápor a libaxart.
-
TommyGun #6 Bocs de nem akarok élőben Tysonnal boxolni, inkább konzolon...van még hülye kérdésed apám ? -
#5 mert valóságban évek kemény munkája, sok sok pénz a lapokra, meg soksok gipsz a lábra kézre, mire profi deszkás leszel.
itt ez egy 10mp-es kalibrálás eredménye.
folytassam? -
roliika #4 A "miért nem élőben teszik ezt" -re azt értettem, hogy miért nem igazi gördeszkával gördeszkáznak és miért nem igazi vízben pancsikolnak. -
Xabinho87 #3 Erre van egy nagyon egyszerű és logikus válasz. Az E3-on akarták bemutatni és akkor ilyen formában működött csak a cucc. Jövő novemberre már normálisan fog működni ahogy az elvárható. -
#2 Olyan fél másodperces késleltetés van a mozdulatok és az eredmény között, nem hiszem, hogy jelentősen csökkenteni lehetne, mert azért egy elég bonyolult képfeldolgozási műveletet kell valós időben megcsinálni.
Szal ilyen bohóckodós játékokhoz jó, de pl FPS játékoknál, nagyjából lehetetlenség adaptálni.
-
roliika #1 Picit elszámolták magukat.
Élőben láttam ennek a demóját.
Vicces.
A csaj kalimpál a tévé előtt és fordozódik a képernyőn látható animált víz.
És még hasonló dolgokra képes ez a cucc, imitálja az érintés keltette reakciókat.
(pl a gyerek egy szobában áll egy lapon, és úgy csinál mintha gördeszkázna, a játékban meg gurul egy animált gyerek)
Bennem csak egy kérdés merül fel.
Miért nem élőben teszik ezt?