Rekordot döntött a Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos, mi itt jól elvitatkozunk mi a függõség, de a DSM (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) 5. verziójában már mint mentális betegség fog szerepelni elvileg az online függõség, így a pszichológusok szépen körülírt kritériumok szerint majd megmondják , hogy ki a függõ ki nem .
Addig is egy kis olvasnivaló http://www.drdouglas.org/drdpdfs/Gentile_Pathological_VG_Use_2009e.pdf
Vagy hagyományos könyvben Patricia Wallace: Az Internet pszichológiája.
Az én elméletem és kritériumrendszerem nem osztom meg veletek, mert még készül a szakdoga, a vén profok még a végén saját magam ellen plágiumot nyújtanak be :D
A függõség oka a rossz életrenevelés, rossz oktatási rendszer (tanmenet, tanárok is, stb.), és azért részben az olyan játékfejlesztõk is, akik a végtelenségre építenek gyakorlatilag.
Inkább játszanak, mint igyanak. :)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Tomcsa4 szerintem aki napi 3-4 órát játszik az is függõ és hasonló biókémiai/jutalmazási rendszer alapján mûködik mint a drog, de ez csak az én sejtésem, és tiszteletben tartom a Te véleményed, biztos mind a két állításra ezer+1 példát-ellenpéldát fel lehet hozni és nincs nálunk ( legalábbis nálam) a bölcsek köve , hogy megmondjam mi az igazság.
Fail beszólás volt ,fail
Beszéljünk arról, aki egész nap és le se tud kattanni. Az ilyen embereknek hiányzik az a szociális közelség. Családjuktól nem kapták meg. Online játékban lehet barátokat szerezni, együtt kalandozni és ez király. Ettõl senki nem lesz függõ. De attól már igen, ha semmi más nem érdekel az életben, mert semmihez nincs is önbizalmad. Ez az én véleményem.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Rocko: 22 éves egyetemista vagyok szóval nem egy "tizet is alulról karcoló vérpistike" és képzeld élvezem a játékot. Használd az eszed mielõtt általánosítasz.
Egyébként ez egy remek játék. Még életembe nem vettem eredeti játékot de ebbe befektetek. Persze csak a multi miatt mert az garantáltan évekig használni fogom és így megéri a pénzét.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Szóval életre fel, kihúzni a dugót! mert csak 1 életetek van nincs save és load funkció :D
Alapvetõen jellemzõ hogy egy önerõbõl sikeres, friss tartalmú, (akár forradalmi) játék hosszú hónapok után is jó eladásokkal bírjon, hiszen nyilván szájhagyomány útján ajánlják egymásnak az emberek, lassan még olyanoknak is akiknek a sorozat és a mûfaj korábbi tagjai nem tetszettek.
Ezeknek a folytatása viszont, bármilyen apró változtatásokat is tartalmaz, és egyáltalán nem növeli az érdeklõdõk számát, vagy akár még el is idegeníti a rajongók egy részét, sikeresebben indít, mert rengeteg olyan ember fogja elsõ héten megvenni akiket az elõzõ rész gyõzõtt meg.
Példa: Wii Fit és Wii Fit Plus (a Plus 5 hét alapján kétszer olyan sikeres lenne, de nyilván ez nem azt jelenti hogy megduplázta a Wii Fit használók körét, tehát 40 millió fog fogyni belõle)
Gears of War 1 és 2 (HÁROMSZOROS sikerû elsõ hét ellenére mindkettõ nagyjából megállapodott 5 millió párszázezer eladásnál.)
Ezek alapján semmi esetre sem jelenteném ki hogy sokkal sikeresebb mint az elsõ rész, sõt, még abban sem vagyok biztos hogy hosszú távon nem mutatja-e meg a hatását a sok bojkott meg zúgolódás (bár az fõleg a PC-re irányul ami nem szerepel majd ebben a statisztikában). Azoknak akiknek az elõzõ rész tetszett, azoknak eddíg EGY RÉSZE vette meg, a többi pedíg késõbb vagy meg fogja, vagy nem.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
egy a tizet is alulról karcoló vérpistike szerinted realitásra vágyik? ez egy ilyen játék, inkább hasonlít egy filmhez amiben mászkálni is lehet.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
az már sokkal nagyobb baj (legalábbis számomra), hogy kiherélték teljesen a multiplayert
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Aztán bumm, 180 fok. Nem bánom, jobb így nekem. De aki szeret játszani, az küldje neki! Azért vannak a játékok.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ha valaki szereti, játsszon. Ezért vannak a játékok.
de túl nagy a hype körülötte.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ha összehasonlítunk, tegyük korrekten.
Namegmondjuk az AI sem a legjobb, Cod 5-ben és ebben is azt érzem nagyon sokszor, hogy szinte mindenkit nekem kell lelõnöm, a társak csak bohóckodnak. Amikor az ellenség berohan közénk, és addig senki nem lövi le amíg én nem.
Hihetetlen jó hangulat, teli fordulatokkal, nagyon jó pályák, civilek is vannak benne (azis egy erõs pozitívum). De véleményem szerint nem érdemli meg a hibái miatt ezeket az eladásokat, pénzt nem adnék ki érte így semmiképp.
CoD 4 -et teljes egészében élveztem, itt állandóan elrontja valami.
COOPot is hiányolom a játékból.
Hihetetlen (de megérdemli, maga nemében a legjobb FPS, amit eddig kiadtak)
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0