2411
-
Tababo #129 ámen -
tusken #128 a játék nem lesz ratyi valószinüleg mert a conan se ratyi és abszolut felnött tartalommal bir :D . Jó cucc lesz ez is és remélem tanultak az AoC hibáiból és fasza játékot csinál a Funcom végre.
-
Tababo #127 nekem a videók hangulata bejön...ennyi. tőlem lehetne ratyi játék a vidik akkor is kurva jók.
-
#126 Nem mintha számítana egy több 100 órás MMO-ban az a 20 perc:) -
Tomy Lee #125 Ja nem hiszem,hogy sokan ismernék ezt a 3 videot én azért nem akartam linkelni eddig mert elég spoiler jellegü mivel végigvisz az első 20 percen:/
De nagyon jó game lesz:-) -
#124 hupsz.
Nem szóltam.
Bár én már beharangozás óta várom.
De a gameplayről valahogy lemaradtam. -
Tomy Lee #123 Tessék,Gameplay!:
-
#122 #112 -
#121 ez a cgi videó számomra sokat nem mondd.Lehet szar a játék,ha a videót jól összerakták.
ha lesz rendes gameplay akkor majd...! -
#120 Animációs filmnek jó lenne! Játéknak nem tudom. -
Tababo #119 brutális jó a hangulata. -
darkling #118 -
Tomy Lee #117 Ez jó,bár még messze van de várós game nagyon! -
#116 Nem.
Csak mellé olvastam... azt hitetm akkor már béta kezdődik. -
#115 26.-a van talán ? -
#114 Már lehet jelentkezni? -
#113 "The secret is out at this year's Gamescom: Funcom will be launching their upcoming horror-themed MMO, The Secret World, in April 2012.
UPDATE: Sign ups for the official The Secret World beta will begin on August 26, 2011 -- just nine days from today!" -
darkling #112 -
Ezt pedig a Magyar Digic nevű cég készítette - ők követték el a Dragon Age 2, Assassin's Creed, Warhammer, Mass Effect 3 CGI videókat is):
-
Tababo #110 üt -
darkling #109 Új CGI videó -
Tababo #108 szép lesz ez. az első gameplayekben csalódtam de ezt is turbózni fogják majd. -
arcosharcos #107 Helyszín előzetes:The Savage Coast -
darkling #106 Preview -
darkling #105 És a hozzá való videó -
darkling #104 Revenant (csuklyás izé az egyik videóból) leírás -
darkling #103 Nagyon tetszik a szöveg, úgyhogy ki is írtam :) -
RaSzTaH #102 -
Tababo #101 atom... -
#100 Új trailer. Angoltudást igényel, sok benne az írott szöveg...
És a kedvenc együttesemnek ez a szám volt az intro-ja koncerten :P -
arcosharcos #99 A free for all PvP rendszer az un. fight klubbokban nem gyenge.Ezek a küzdelemklubbok szabad PvP területek lesznek.Csapatok is versenghetnek egymással,pl.Illuminati játékosok csapatban meglátogatnak egy Templar klubbot és elfoglalják azt,ez létrehoz egy versengést és a Templarok megpróbálják őket kidobni a klubbjukból. -
#98 még a béta sem biztos idén..... -
darkling #97 Eurogamer preview -
darkling #96 Interjú -
#95 igazán beletehetnék Magyar országot a hétfejű sárkányunkkal, a lidérceinkkel és vasorrú bábáinkkal -
arcosharcos #94 Kaptunk Ápr.1 tréfát:a secret world,fantasy köntösben,Illuminati Night Elf
Így már értem,hogy cégen belül nem lehetett könnyű eldönteni,hogy a játékot a helikopterek vagy a kormány összeesküvés vagy a kard forgató lovag irányba vigyék inkább. -
arcosharcos #93 Elnézve a fegyver arzenált temérdek lesz.Láncfűrész,kétkezes pöröly kalapács,zsebkés...ahogy látom nem nagyon lesz behatárolva a használatuk
Fejlesztés függvényében Illuminatis kari rohangálhat akár szamuráj kardal is vagy Dragonos használhat automata gépkarabélyt.
Remélem lesz olyan boxer is mint a Constantine filmben volt.Templars rajongók tuti imádnák.Idézetekkel és keresztekkel gravírozott arany boxer:goldboxerEgyébbként a Templarok tiszta Constantin lettek. -
#92 ty -
arcosharcos #91 Az igazság nyomában:Zombik -
#90 ez a dokumentum film milyen néven futott?