6
  • uniu
    és ha ehhez még hozzávetjük ezt a pongyola(és bicskanyitogatóan judeocigány) címet is: "A magyar a röhögésre szavazott" akkor megkaphatjuk egy beteg ember üzenetét.
  • kalapos01
    Valóban, jó a párhuzam. Annyi a különbség, hogy az meg is bukott az amcsiknál, de nálunk rohadt nagy siker lett. Ez meg mindenhol siker. A kritikák ellenére is. Szerintem is kritikán aluli hollywoodi tucatszemét volt, de azzal nem lehet vitatkozni, hogy a tömegek nézik, mint a cukrot.
  • Etinger
    Kicsit hasonló a sziti az "Ágyő nagy ő" című filmmel. Akárhol néztem, mindenhol negatív kritikákat olvastam, ennek ellenére én és barátaim, meg a moziközönség (sokan voltunk!) egészen jól szórakoztunk a filmen :):) Legalábbis az első felén, a második fele a filmnek már kicsit visszavett...
  • BaliBoy
    Kíváncsi lennék a cikkíró lelkivilágára ha nem tudott nevetni a Páros mellékhatáson. Elég szar lehet a moziban úgy ülni, hogy melletted mindenki szakad a nevetéstől ő meg fapofával ül. Csak azért mert én is láttam a barátnőmmel és mi bizony 1-1 részen könnyesre nevettük magunkat, a többi emberrel együtt akik a teremben ültek.
  • Loverman
    reméljük nem rontotta nagyon az arányod ;)
  • TeDDyRuSh
    Hát ez tényleg gyengécske lett, mint vígjáték. Kiváncsi vok ezen a héten mi lesz vel:)