Történelmi mélyponton a Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GerY5
Azért kíváncsi lennék az internetes nézettségre is. Gyanítom, hogy pár nap alatt ott is százezrek, ha nem milliók töltik le az aktuális epizódokat. Persze ez a kapitalista TV-seket nem hatja meg.....

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

magas iskolázottságú lehetsz barátom...
Csakezmaradt
Aha... És ezt megint mire alapozzák? A nézettségi adatoknak nem lehet hinni... Pár 100-1000 ember alapján átlagolnak milliókra, mikor lehet, hogy a 3/4-e dolgozik, alszik, meg sem született, épp meghalt, mást néz, csecsemõ és nem nézi stb...

tud valaki valamilyen oldalt ahol meglehet nézni melyik sorozatot mennyien nézik? Esetleg ha rangsorolva lennének az még jobb lenne.
imádom a hõsöket, de ez a mostani évad egy okádék, fõleg az utóbbi 2-3 rész.nem történik semmi, sylar vonal halott, húzzák mint a rétestésztát. eddig tûkön ültem minden kedden, meg imátkoztam, hogy estére legyen meg a felirat, de már nem érdekel...ha eszembejut leszedem...ezt nagyon elba....k :(

Abit I-N73V, Core 2 Quad q6600 2,4 GHZ, 250 GB sata, 320 GB 2,5\", 4GB Kingmax, Samsung super multi, Benq 22\" FULL HD TFT WIN7 OP

supi007
minden sorozatnak vannak unalmas részei/évadjai. szerintem a lostnak is volt. azt jobban tûrték a nézõk illetve effektíve kevesebben unták, ezt meg most többen, ezért kinyírják. ez van. szerintem jó és ezen a szinten nekem tök mindegy, mert élvezem õket (T:SCC, LOST, Fringe). Kár a hõsökért.

\"a nemzet szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha\"

Igen mostani híróz toronymagasan jobb mint az elõzõ két évad. Nakamurát vissza kellene küldeniük a múltba hogy semmissé tegyék azokat :)

szerintem is, fõleg a 3. évad után
kakateve
Terminátor: The Sarah Connor Chronicles??? Ugye van a külföldi cím (Terminator: The Sarah Connor Chronicles), meg van a magyar (Terminátor: Sarah Connor Krónikái), de így vegyítve... <#idiota>

Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!

Szerintem pedig most egész jó.

Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090