6
  • Rusy
    Az EA-t ismerve nem fogják eladni a nevet, majd csinálnak belőle egy még gagyibb részt egy még kisebb csapattal, még rövidebb idő alatt, hogy a név hozzon még egy kis pénzt...
  • Ruley
    Az első rész sikerét soha nem tudta megismételni a csapat, a harmadik meg még a másodiknál is kisebb sikert aratott. Persze most sem szűnttik meg a teljes csapat, csak ésszerűsítik hogy arányban legyen a Sims sikereivel. (a cikk félreérthetően fogalmaz, eredeti szövegben csak a C&C fejlesztőknél ír TELJES szélnek eresztésről (ami nem csoda, egy nagy kaliberű játék befejezése után amúgy is elég sok emberre nincs már szükség), a többinél csak létszámcsökkentésről.

http://www.gamesindustry.biz/articles/report-ea-jobs-will-go-within-pandemic-maxis-and-c-and-c-team
  • amitakartok
    Ha a C&C4 csapat szétszéledt, akkor talán eladhatnák a jogokat mivel úgysem készítenek már belőle játékokat. Bár még egy ideig el fogják adni, de azt senki sem mondja, hogy másoknak nem licenszelhetik. Pl. elvileg így készítődik a Fallout MMORPG: Bethesdáé a márkanév, de nem ők csinálják a játékot.
  • Vardar
    A barom birka állatok... most komolyan nem tudok rájuk mit mondani. Szerintem eleve a West Wood-nak függetlennek kellett volna maradnia, de azért ennyit megérdemel a csapat. RA4? Kiegészítők a C&C 4-hez? Mennyire pénzéhes a világ...:(
  • dronkZero
    Hulljon csak a férgese, nekem egyik sem fog hiányozni. Ezek a címek totálisan hidegen hagynak. Az összes.

A Simset nem értem egyedül, na nem azért, mert az olyan kurvára igényes lenne, hanem mert úgy tűnt, hogy valami iszonyat eladásokat generált. Ez tényleg meglepő.
  • 5i
    Nem kár a Pandemicért. Láttam egy gameplay videót a Saboteurból. Egy Assassin's Creed 2 és Splinter Cell után ilyen mozgással kiadni játékot szégyen!