15
-
#15 A játék eslő részén többet izgultam mint a 3 filmen összesen.
1x nézhetőek lettek, de meg fogom nézni a 4. részt is. -
boomsly #14 A képből kiderül milyen meleg van a forgatás helyszínén:D -
Justil #13 én az első részét 5x néztem moziban :)
pedig nem vagyok RE fanboy, játékok közül is csak a 2-vel toltam...
ellenben a 2. és a 3. mozi nem tetszett, vagyis a 2. még elment szódával.
kiváncsi leszek a 4-re! -
edisonae86 #12 Elárulom neked hogy a játék ezerszer jobb a filmnél, főleg az első 3 része a játéknak. :) Mert már a 4 meg az 5 nem annyira feelinges. -
Wittgen #11 Heh, én RE fan vagyok, a zombi filmeket meg falmo, mint más a kenyeret,így a 3 RE film nagyon is tetszett.
Alig várom, hogy végre a 4. is moziba kerüljön.
Persze akkor lenne felhőtlen az öröm, ha a játékokhoz 100%-ban hű lett volna mind a 3 film :) -
#10 ott a pont! ennyi! ;) -
winnie #9 "Nem kell ahhoz fan boynak lennie senkinek, hogy megmondjuk az őszinte igazságot: egy rakás szar volt az összes rész."
ahhoz viszont fanboy-nak kell lenni, hogy valaki 2 sz-r után megnézze a harmadikat is.
viszont az 1. és a 3. rész abszolút jó volt. ha kisebb lennék, tuti kipróbálnám a játékot is. ha csak feleolyan jó, akkor... -
#8 egyetértek. rossz volt mindhárom rész, nem hinném, hogy ez különb lesz. reménykedni azért lehet. :) -
CaptainRumi #7 Nemhogy a Predatorsból jönne már valami forgatási kép... -
nessboth #6 Nem kell ahhoz fan boynak lennie senkinek, hogy megmondjuk az őszinte igazságot: egy rakás szar volt az összes rész. Elcsépelt gagyi karakterek, közhelyes selejt jelenetek, unalmas erőltetett akciók,mellőzve bármilyen eredetiséget. Limonádé horrornak is a satnyább fajtából való.
Ennyi. -
Pesta76 #5 Remélem jobb lesz mint a 3. rész volt. -
#4 nincsazzal a Milla hajjal semmi baj, ilyen is kell :) -
Lipi1980 #3 Jééé! Szkófildnak megnőtt kicsit a haja :D -
#2 Hát Milla ruhájából csak a felsőrészt látom, szóval nem tudom mennyire is tartja a segget az a seggtartó.
Egyébként én is szeretem a filmeket, pár játékkal játszotta, de ettől függetlenül sztem iszonyúan jó lett a film. Hát, hát... a játékosok meg érjék be a 3D-s irányítással! Nekünk jó Milla kisasszony is (bár látom, megint "remek" fodrászt választottak...) -
kissssss #1 már alig várom hogy meg jelenjenek az első re fan boy kölkök és elkezdjenek élből szarozni