Az első kép a Resident Evil: Afterlife forgatásáról

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tmk
A játék eslõ részén többet izgultam mint a 3 filmen összesen.
1x nézhetõek lettek, de meg fogom nézni a 4. részt is.

aha...hát,persze...hihető volt

A képbõl kiderül milyen meleg van a forgatás helyszínén😄
én az elsõ részét 5x néztem moziban 😊
pedig nem vagyok RE fanboy, játékok közül is csak a 2-vel toltam...
ellenben a 2. és a 3. mozi nem tetszett, vagyis a 2. még elment szódával.
kiváncsi leszek a 4-re!

Elárulom neked hogy a játék ezerszer jobb a filmnél, fõleg az elsõ 3 része a játéknak. 😊 Mert már a 4 meg az 5 nem annyira feelinges.
Heh, én RE fan vagyok, a zombi filmeket meg falmo, mint más a kenyeret,így a 3 RE film nagyon is tetszett.

Alig várom, hogy végre a 4. is moziba kerüljön.

Persze akkor lenne felhõtlen az öröm, ha a játékokhoz 100%-ban hû lett volna mind a 3 film 😊
Lammer
ott a pont! ennyi! 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

"Nem kell ahhoz fan boynak lennie senkinek, hogy megmondjuk az õszinte igazságot: egy rakás szar volt az összes rész."

ahhoz viszont fanboy-nak kell lenni, hogy valaki 2 sz-r után megnézze a harmadikat is.

viszont az 1. és a 3. rész abszolút jó volt. ha kisebb lennék, tuti kipróbálnám a játékot is. ha csak feleolyan jó, akkor...
Szolnokboy1
egyetértek. rossz volt mindhárom rész, nem hinném, hogy ez különb lesz. reménykedni azért lehet. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Nemhogy a Predatorsból jönne már valami forgatási kép...
Nem kell ahhoz fan boynak lennie senkinek, hogy megmondjuk az õszinte igazságot: egy rakás szar volt az összes rész. Elcsépelt gagyi karakterek, közhelyes selejt jelenetek, unalmas erõltetett akciók,mellõzve bármilyen eredetiséget. Limonádé horrornak is a satnyább fajtából való.
Ennyi.
Remélem jobb lesz mint a 3. rész volt.
bertino
nincsazzal a Milla hajjal semmi baj, ilyen is kell 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Jééé! Szkófildnak megnõtt kicsit a haja 😄
kakateve
Hát Milla ruhájából csak a felsõrészt látom, szóval nem tudom mennyire is tartja a segget az a seggtartó.
Egyébként én is szeretem a filmeket, pár játékkal játszotta, de ettõl függetlenül sztem iszonyúan jó lett a film. Hát, hát... a játékosok meg érjék be a 3D-s irányítással! Nekünk jó Milla kisasszony is (bár látom, megint "remek" fodrászt választottak...)

Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!

már alig várom hogy meg jelenjenek az elsõ re fan boy kölkök és elkezdjenek élbõl szarozni <#levele>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,