15
  • tmk
    A játék eslő részén többet izgultam mint a 3 filmen összesen.
    1x nézhetőek lettek, de meg fogom nézni a 4. részt is.
  • boomsly
    A képből kiderül milyen meleg van a forgatás helyszínén:D
  • Justil
    én az első részét 5x néztem moziban :)
    pedig nem vagyok RE fanboy, játékok közül is csak a 2-vel toltam...
    ellenben a 2. és a 3. mozi nem tetszett, vagyis a 2. még elment szódával.
    kiváncsi leszek a 4-re!
  • edisonae86
    Elárulom neked hogy a játék ezerszer jobb a filmnél, főleg az első 3 része a játéknak. :) Mert már a 4 meg az 5 nem annyira feelinges.
  • Wittgen
    Heh, én RE fan vagyok, a zombi filmeket meg falmo, mint más a kenyeret,így a 3 RE film nagyon is tetszett.

Alig várom, hogy végre a 4. is moziba kerüljön.

Persze akkor lenne felhőtlen az öröm, ha a játékokhoz 100%-ban hű lett volna mind a 3 film :)
  • Lammer
    ott a pont! ennyi! ;)
  • winnie
    "Nem kell ahhoz fan boynak lennie senkinek, hogy megmondjuk az őszinte igazságot: egy rakás szar volt az összes rész."

ahhoz viszont fanboy-nak kell lenni, hogy valaki 2 sz-r után megnézze a harmadikat is.

viszont az 1. és a 3. rész abszolút jó volt. ha kisebb lennék, tuti kipróbálnám a játékot is. ha csak feleolyan jó, akkor...
  • Szolnokboy1
    egyetértek. rossz volt mindhárom rész, nem hinném, hogy ez különb lesz. reménykedni azért lehet. :)
  • CaptainRumi
    Nemhogy a Predatorsból jönne már valami forgatási kép...
  • nessboth
    Nem kell ahhoz fan boynak lennie senkinek, hogy megmondjuk az őszinte igazságot: egy rakás szar volt az összes rész. Elcsépelt gagyi karakterek, közhelyes selejt jelenetek, unalmas erőltetett akciók,mellőzve bármilyen eredetiséget. Limonádé horrornak is a satnyább fajtából való.
    Ennyi.
  • Pesta76
    Remélem jobb lesz mint a 3. rész volt.
  • bertino
    nincsazzal a Milla hajjal semmi baj, ilyen is kell :)
  • Lipi1980
    Jééé! Szkófildnak megnőtt kicsit a haja :D
  • kakateve
    Hát Milla ruhájából csak a felsőrészt látom, szóval nem tudom mennyire is tartja a segget az a seggtartó.
    Egyébként én is szeretem a filmeket, pár játékkal játszotta, de ettől függetlenül sztem iszonyúan jó lett a film. Hát, hát... a játékosok meg érjék be a 3D-s irányítással! Nekünk jó Milla kisasszony is (bár látom, megint "remek" fodrászt választottak...)
  • kissssss
    már alig várom hogy meg jelenjenek az első re fan boy kölkök és elkezdjenek élből szarozni