A Microsoft oldalain töltjük a legtöbb időt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A messenger😊)) Vajon rögzitik is az a sok dumát ami ott lezajlik???? A másik meg a update oldal, hát...
Egy érdekes sztori, vagy 2-3 éve Bill Gates le akart valamit szedni MS oldaláról, de hosszadalmas keresgélés árán sem találta meg, be is rágott. Na most egy olyan ember akinek nincs informatikai képzettsége, kevesett internetezik, és esetenként az angolt sem vágja azzal mi van?
Magyarán a keresgéléssel sok idõ elmegy, a sok barom reklám megy minden oldalukon. Én is sokszor inkább a google segítségével keresek.
Egy érdekes sztori, vagy 2-3 éve Bill Gates le akart valamit szedni MS oldaláról, de hosszadalmas keresgélés árán sem találta meg, be is rágott. Na most egy olyan ember akinek nincs informatikai képzettsége, kevesett internetezik, és esetenként az angolt sem vágja azzal mi van?
Magyarán a keresgéléssel sok idõ elmegy, a sok barom reklám megy minden oldalukon. Én is sokszor inkább a google segítségével keresek.
AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....
Ehhez jön még a windózápdét. És így már erthetõ is a dolog.
Szóval a cikk címe helyesen: A Windows a Microsoft oldalain tölti a legtöbb idõt
<#mf2>#mf2>
Szóval a cikk címe helyesen: A Windows a Microsoft oldalain tölti a legtöbb idõt
<#mf2>#mf2>
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
<#fejvakaras>#fejvakaras> Az IE használatával legalább 1 alkalommal mindenképpen a MS oldalaira jut a felhasználó akár akar, akár nem. De gondolom sokan vannak azok is akik nem tudják megváltoztatni a kezdõlapjukat. <#ejnye1>#ejnye1>
Úgyhogy marad kb 10% akit valóban a MS oldal érdekel.
Úgyhogy marad kb 10% akit valóban a MS oldal érdekel.
"A Microsoft oldalain és szolgáltatásain töltött idõ közel 70 százalékát a Windows Live Messenger használata emészti fel."
valaki olvasta egyáltalán a cikket?vagy csak a címet?
valaki olvasta egyáltalán a cikket?vagy csak a címet?
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Alapbeállításban msn.com a kezdõlapjuk és nem tudják megváltoztatni
azért ne általánositsunk már,én még sosem jártam az oldalukon,a címet sem tudom <#mf1>#mf1>
asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz
énis! Keresgéltem hogy a fantasztikus fsx miért száll el az uiautomationcore.dll- miatt... aztán megtaláltam, persze nem m$ oldalon...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Tegnap is egész délután az MS honlapján lógtam. Nagyon addiktív!
LZ forever
az error reportok olvasgatasaval toltott idot is ide szamoltak... 😊
Miután ms oldal az alapértelmezett a ie-ben, ez nem csoda. Bamba userek rákattintanak, aztán meg kell egy kis idõ, míg begépelik a keresett oldalt.
(Aztán meg újra begépelhetik, mert az alap átirányítás miatt kezdhetik elölrõl miután az ms honlap betöltõdött 😄 )
(Aztán meg újra begépelhetik, mert az alap átirányítás miatt kezdhetik elölrõl miután az ms honlap betöltõdött 😄 )
Ebbe gondolom beleszámolták az online letöltött frissítéseket is, különben nem jönne ki ilyen eredmény. M$ által fizetett felmérés volt?
\"Ha gazdag lennék, rögtön bölcs lennék...\"
...és az internetezõk évente sok milliárd órát töltenek el azzal, hogy végre betöltõdjön az oprendszer az 1001 aktív programmal együtt, és a szétfertõzött, instabil microsoft termékek végre engedjék szörfözni picit õket...
Emellett sok sok pénzt költenek tûzfalra, vírus, spyware, meg mindenféle irtó, pusztító és védekezõ programra. <#mf1>#mf1>
Még mindíg azon az állásponton vagyok, hogy családonként elég lenne egy erõs gép sok rammal és 3-4 kliens (pl X-terminál). Költséghatékony, gyors, és elég csak a családi szervert karban tartani-fejleszteni... (persze aki megengedhet egy ilyen infrastruktúrát a családjának)
Emellett sok sok pénzt költenek tûzfalra, vírus, spyware, meg mindenféle irtó, pusztító és védekezõ programra. <#mf1>#mf1>
Még mindíg azon az állásponton vagyok, hogy családonként elég lenne egy erõs gép sok rammal és 3-4 kliens (pl X-terminál). Költséghatékony, gyors, és elég csak a családi szervert karban tartani-fejleszteni... (persze aki megengedhet egy ilyen infrastruktúrát a családjának)
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>