13
-
#13 A messenger:))) Vajon rögzitik is az a sok dumát ami ott lezajlik???? A másik meg a update oldal, hát...
Egy érdekes sztori, vagy 2-3 éve Bill Gates le akart valamit szedni MS oldaláról, de hosszadalmas keresgélés árán sem találta meg, be is rágott. Na most egy olyan ember akinek nincs informatikai képzettsége, kevesett internetezik, és esetenként az angolt sem vágja azzal mi van?
Magyarán a keresgéléssel sok idő elmegy, a sok barom reklám megy minden oldalukon. Én is sokszor inkább a google segítségével keresek. -
#12 Ehhez jön még a windózápdét. És így már erthető is a dolog.
Szóval a cikk címe helyesen: A Windows a Microsoft oldalain tölti a legtöbb időt
-
MrImy #11 Az IE használatával legalább 1 alkalommal mindenképpen a MS oldalaira jut a felhasználó akár akar, akár nem. De gondolom sokan vannak azok is akik nem tudják megváltoztatni a kezdőlapjukat.
Úgyhogy marad kb 10% akit valóban a MS oldal érdekel. -
#10 en biztos nem -
Rexhawk #9 "A Microsoft oldalain és szolgáltatásain töltött idő közel 70 százalékát a Windows Live Messenger használata emészti fel."
valaki olvasta egyáltalán a cikket?vagy csak a címet? -
Balintos #8 Alapbeállításban msn.com a kezdőlapjuk és nem tudják megváltoztatni -
Ginos #7 azért ne általánositsunk már,én még sosem jártam az oldalukon,a címet sem tudom -
#6 énis! Keresgéltem hogy a fantasztikus fsx miért száll el az uiautomationcore.dll- miatt... aztán megtaláltam, persze nem m$ oldalon... -
Ferrer #5 Tegnap is egész délután az MS honlapján lógtam. Nagyon addiktív! -
egyember1 #4 az error reportok olvasgatasaval toltott idot is ide szamoltak... :) -
Robi000001 #3 Miután ms oldal az alapértelmezett a ie-ben, ez nem csoda. Bamba userek rákattintanak, aztán meg kell egy kis idő, míg begépelik a keresett oldalt.
(Aztán meg újra begépelhetik, mert az alap átirányítás miatt kezdhetik elölről miután az ms honlap betöltődött :D ) -
Reb Tevye #2 Ebbe gondolom beleszámolták az online letöltött frissítéseket is, különben nem jönne ki ilyen eredmény. M$ által fizetett felmérés volt? -
pasi29uk #1 ...és az internetezők évente sok milliárd órát töltenek el azzal, hogy végre betöltődjön az oprendszer az 1001 aktív programmal együtt, és a szétfertőzött, instabil microsoft termékek végre engedjék szörfözni picit őket...
Emellett sok sok pénzt költenek tűzfalra, vírus, spyware, meg mindenféle irtó, pusztító és védekező programra.
Még mindíg azon az állásponton vagyok, hogy családonként elég lenne egy erős gép sok rammal és 3-4 kliens (pl X-terminál). Költséghatékony, gyors, és elég csak a családi szervert karban tartani-fejleszteni... (persze aki megengedhet egy ilyen infrastruktúrát a családjának)